A drágább körömlakkok tényleg tartósabbak?
Szerintem ezt így nem lehet megmondani.
Színenként és típusonként is eltér egy márkán belül is.
Van olyan 300 forintos moyra meg sissi lakkom, ami napokig bírja, a manhattan meg lekopik egy nap után. Claire's lakkom szintén jól bírja, de próbáltam egy másik színt, az meg kb semeddig.
szvsz annyival tuti nem bírja tovább, hogy kiadjak érte annyit csak ezért (mondjuk szín, fedés stb miatt talán. :D)
Inkább azon az állásponton vagyok, hogy veszek egy jó fedőlakkot (arra többet is lehet költeni egyszer), és kész. :D Ajánlom az essence btgn-t, valami 700 forint körül van, és ténylegjól bírja, kivéve ha sokat mosogatsz, azt nem szereti. :D
Nem biztos. A sötét matt színek mindenképpen hamarabb kopnak, főleg ha sikálsz, mosogatsz. Pl. piros, fekete, sötétkék.
A halványabb gyöngyházas színekből jó az olcsóbb is. Nekem sötét színű lakk csak a lábamon tartós, kezemre halványat veszek pont emiatt. Nekem a márkás is csak két napig bírja, ha házimunkát végzek. 1000 Ft-nál többet meg nem érdemes kiadni egy lakkra szerintem.
én az OPI márkáról tudom,hogy az biztosan jó, és tartós. nekem nincs, csak barátnőmnek van. ~2 hétig szokott neki megmaradni. (bár akkro meg már lenő..)
elég drága, de ha belegondolok,szerintem az se jobb, ha sűrűn kell újat venni az olcsóbból, mivel hamar elfogy...:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!