Miért van naponta 1000 "kicsi a mellem! " "elég nagy a péniszem? " típusú kérdés?
Én már komolyan nem értem, minek nyafog ennyit mindenki.
- Tényleg kicsi a mellem? Igen, az! Na és, úgysem tudsz mit tenni. Pasiknál ugyanez, ha azt mondjuk hát sajnos valóban ez nem sokra elég akkor mi változik? Attól nagyobb nem lesz.
És 12-14 évesen is már sírnak a lányok, hogy kicsi a mellük! És már plasztikáztatni akarják!
Nekem 20 évesen is alig van mellem, nagyon lapos vagyok, mégse okoz problémát! A legkisebb melltartó is nagy rám...
A barátomnak pedig kicsi a cerkája, mégis mi vagyunk a legnagyobb királyok a környéken és bárkit megkaphatunk és mindenki minket akar.
Most nem dicsekvésképpen, de nem értem miért probléma ez.
Ráadásul napi 10 ilyen kérdés tuti van! Másnak nincs nagyobb gondja? Miért ennyire idióták az emberek?
Ti mit gondoltok erről? Csak engem idegesít a sok ilyen kérdés? Pl. "lányok, szerintetek ez a méret elég?" ha kicsi, akkor kicsi minek még hirdetni is...
Ha megfigyeled a pénisz méretesek általában akkora centiket írnak be, amiről a hülye is vágja, hogy nem kicsi. Szerintem vagy teljesen debilek, vagy arra vágynak, hogy azt írják neked, hú apám, hogy neked mekkora farkad van, te vagy a király, de jó neked, "azannyát"!!!
A melleseknél is van ilyen, hogy benyomja ő 85ös meg 90es, és az jó mell? Mert azt hiszi, hogy a szám a melle méretét jelenti és minél nagyobb az a szám annál jobb, várja, hogy jöjjenek a válaszok, hogy milyen istenkirály csaj, és a mellei Pamela Andersoni magasságokba emelik.
Mivel minden nap van ilyen kérdés, sőt néha egy nap több is, látszik, hogy ezek 1. olyan hülyék, hogy még a keress! gombot se ismerik, mert ott láthatják, hogy valaki vagy ugyanezt kérdezte, vagy fél centis különbséggel ugyanazt.
vagy
2. tudják, hogy van ilyen kérdés, de ők azt akarják, hogy az ő nagynak tartott mellük/farkuk legyen a téma.
Akárhogy is ezek betegek. Selejtes egy fajta.
Engem is iszonyatosan bosszant. Legutoljára azon akadtam ki, amikor egy 14(!!!!!) éves lány panaszkodott, h kicsi a melle.
Nekem is kicsi, meg még egy csomó embernek kicsi rajta kívül, nekem is ugyanolyan szar, mikor látom, h nálam 3 évvel fiatalabbaknak is akkora mellük van, h nem bírnak hasra feküdni. De nem érdekel, ekkora jutott és kész. Ha van pénze, műttesse meg, ha meg nincs, akkor teljesen mindegy.
Ha meg csak önbizalomhiánya van, akkor lapozza fel a RÉGI kérdéseket, és ne nyisson új topicot.
Nekem is kicsi a mellem, mégse panaszkodom. épphogy 70/B. Na és? Ha valaki csak a 'mellre' hajt, akkor felejtsen el. Mellesleg megjegyzem, h a suli legmenőbb srácának szintén kismellű bnője van.
És tényleg igaz, hogy azt mutogatják a TV-ben úton útfélen, micsoda gyönyörű 'nők' (akik persze műk), aztán mindenki őket utánozza. Én meg nem akarok 'trendi' lenni, hanem kitűnni a természetességgel.
Ennyi :)
talán azért sírnak annyit,mert nem mindenki olyan mint te és a kedves barátod hogy mindenki titeket akar,pedig semmitek sincs :)
13L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!