Milyen körmöt csináltam? Tetszik? Képek
Nem tetszik, nincs szépen megcsinálva és eleve nem a stílusom, szóval nem kéne. :D
Eleve a körmöd nem jó, kettő nem hasonlít egymásra. Ezt még a francia festéssel jól ki is hangsúlyoztad. A minta meg elég egyenetlennek tűnik, és nekem abszolút nem jön be, ha sima franciára van valami minta festve, nekem erről az ugrik be, mikor általánosban feltettük az újsághoz kapott körömmatricát és lekentük atlátszó lakkal, mert mást nem hagytak. XD Valami ütős alapszínnel és egy jobb manikűrrel jobb lenne szerintem.
Szia. Nekem nem kéne. Elég hülyén néznék ki vele :D
22/F
Viccet félretéve, én kifejezetten értékelem ha egy lánynak szép a keze, meg a körme, szóval szépek, de az a kék csík stem idegesítő. Bár lehet h fel se tűnne :D
Én is csináltam ilyen körömfestést tinikoromban, szép hosszú ujjaim és körmeim is vannak, a többieknek is tetszett.
Szép lett, ügyes vagy, de ezt azért még gyakorolni kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!