Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ha a körmömet ricinus olajba...

Ha a körmömet ricinus olajba áztatom az erősíti a körmöt?

Figyelt kérdés
2012. jan. 16. 20:28
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
nem. de a körömágyad hidratálva lesz.
2012. jan. 16. 20:32
 2/7 A kérdező kommentje:
Tudnál nekem ajànlani valami hatékony körömerősîtőt?
2012. jan. 16. 21:00
 3/7 Nesi81 ***** válasza:
Valamelyest javítja, mert a köröm szerkezete csak olajat és vizet tud magába szívni. Ajánlanék neked körömágy olajat, meg vitamint.
2012. jan. 17. 00:06
 4/7 anonim ***** válasza:
43%
A laghatékonyabb körömerősítő az egészséges táplálkozás, és sok vitamin.
2012. jan. 17. 00:17
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2012. jan. 17. 10:49
 6/7 anonim ***** válasza:

Épp ma kellett lereszelni a körmeimből, olyan hosszúak lettek. Pedig nagyon gyengék (voltak), mindig beszakadtak, de úgy, hogy vérzett is. Próbáltam mindent. Vitamin, körömerősítős kézkrém, körömápoló olaj, de igazából semmi. Novemberben vettem a Rossmannban Essence ultra strong körömerősítőt. Ránézésre, formára olyan, mint egy szempillaspirál, ezüst színű. Ha a tetejét leveszed, meg olyan, mint egy ceruza. Az van ráírva, hogy egyfolytában 3 hétig lehet használni, de 3 nap után 1 nap szünet kell. (napi 3-szor használtam). Én sem akartam elhinni, de azóta nem szakadt be körmöm, és mondom, már néhányszor olyan hosszú lett, hogy zavart. Az ára nem vészes, 900 Ft körül van, és még mindig van benne. Írd meg, hogy bevált-e!

próbálok linket küldeni: [link]

2012. jan. 26. 09:04
 7/7 A kérdező kommentje:
Oké köszi,mihamarabb veszek és leírom,hogy bevalt e.:)
2012. jan. 26. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!