Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ti mikor kezdtétek a harcot...

Ti mikor kezdtétek a harcot az öregedés ellen?

Figyelt kérdés
Egyszer el kell kezdeni.Mindenki tagadja ,de az emberek valamilyen módon akkor is küzdenek ellene aki megteheti az plasztikával aki meg nem az kozmetikai kezelésekkel , krémekkel , pakolásokkal , fiatalos frizurával , öltözködéssel.

2012. jan. 16. 19:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nekem 29,5 évesen rajzolódott ki egy éles vonal a szemem között, ami a hunyorgás miatt van (kicsit rossz a szemem), amúgy máshol még nincs baj, csak hidratálókrémet vettem egyelőre, lehet majd beszerzek egy jó szemránckrémet.

Nem napozok, nem dohányzom, nem iszom, talán nem fogok vénembernek kinézni.

Nekem a fura hogy a nőknek kell csak fiatalnak kinézniük? a pasik nem aggódnak ha van egy-két ráncuk..pedig ők is ugyanúgy öregednek.

Étkezzünk egészségesen, sportoljuk, legyen jó alakunk, csinosak, ápoltak, de engem nem zavar ha később 50 évesen nem 20-nak nézek ki, hanem mondjuk 40-nek :D

Amúgy Cher a videón tényleg nagyon fiatalos!

2012. jan. 17. 12:32
 12/12 anonim ***** válasza:

Talán 2-3 éve, de ez még inkább csak olyan megelőző jellegű még, amúgy 31 vagyok.

Azt látom, hogy a szemem körül már nem a régi a bőröm, de igazából annyira nem zavar. Mint ahogy az sem, ha azt mondják rólam, hogy 30 körülinek néznek.

Van 2 gyerekem, amit miatt a testem sajnos már nem a régi és ez jobban zavar, mint hogy vannak már finom ráncaim is :)

Én is amondó vagyok, hogy felvállalom a koromat és hogy méltósággal szeretnék megöregedni. Ami persze nem azt jelenti, hogy elhanyagolom magam külsőleg, csak annyit, hogy pl. a koromnak és a testalkatomnak megfelelően öltözködöm és sminkelek. Persze, ez mindenkinek mást jelent. Én pl. simán felveszek még egy rajzfilmfigurás pólót, de a hasamat már nem mutogatom. Más nőknek meg az előbbi gyerekes, utóbbi még 40 évesen zsíros, lötyögős, csíkos hassal is belefér...

2012. jan. 17. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!