Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csúnya fogak! Titeket zavar?

Csúnya fogak! Titeket zavar?

Figyelt kérdés

Van egy haverom és nagyon csúnyák a fogai össze-vissza vannak nőve.Bírom a srácot meg minden, de amióta fogszabim van, (mert nekem is kuszák voltak a fogaim és alig mertem mosolyogni) azóta sokkal jobban idegesít h a környezetemben valakinek csúnya a foga.

És ha beszélek ezzel a sráccal mindig azon veszem észre magam, hogy a fogait nézem..:S

2009. máj. 26. 18:49
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Az én fogaim is nagyon kuszák, pedig alapvetően szépnek tartom magam. Ezt érzem legnagyobb szépséghibámnak. Azonban a fogorvos szerint 4 fogamat kellene kihúzni, hogy helyreállíthassák (elég feltűnő helyekről), így nem vállaltam. Ez van, annyira nem vészes. Egyszer talán megcsináltatom őket, de nem most lesz.
2009. máj. 27. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!