Csúnya fogak! Titeket zavar?
Van egy haverom és nagyon csúnyák a fogai össze-vissza vannak nőve.Bírom a srácot meg minden, de amióta fogszabim van, (mert nekem is kuszák voltak a fogaim és alig mertem mosolyogni) azóta sokkal jobban idegesít h a környezetemben valakinek csúnya a foga.
És ha beszélek ezzel a sráccal mindig azon veszem észre magam, hogy a fogait nézem..:S
jó az ha genetikailag ilyen az nem olyan zavaró.
engem az zavar ha megtudom mondani, hogy az illető mit evett 2 nappal ezelőtt..:S
Amúgy nem értem az embereket, a fogszabi ma már divat és sokan még is azt mondják, hogy ciki és azért nem csináltatnak.. eleinte én se akartam, de nagyon zavart h kuszák a fogaim, ma már nagyon szépek és mindenkinek tetszik, hogy mindig más színű gumik vannak rajta.
Engem is zavar. Elöl a fogaim nagyon kuszák :( Vagyis csak az egyik... kiharapom vele a pókot a sarokból. Ronda vagyok, tudom, mosolyogni egyáltalán nem merek. Egyszer elmentem fogszabályzásra, de ott annyira "kedves" volt a fogorvos, hogy már semmi kedvem visszamenni. Egyenesen félek. Annyi vígasztal, hogy hófehérek.
Engem inkább a lepedékes fogak zavarnak. :S
Engem is zavar. :D
De nekem már levették a fogszabim láza istenek. (Nekem 1 fogam állt ki xD és az miatt megcsináltattam. Kihúzattam 2 fogam. Sokan őrültnek gondoltak.)
DE amikor levették rólam 1 év után és a képébe vigyorogtam akkor már nem tartott hülyének :D:D és igazi hollywood-i mosolyom van :)
Nekem is a genetika keseríti meg az életemet a fogak terén. Az alakjuk is elég érdekes, és iszonyat gyorsan romlanak, de persze nem mászkálok bűzlő lyukakkal a számban... De a formájukkal nem tudok sajnos mit kezdeni. Pedig én is rendszeresen mosok fogat, ápolom magam.
Amúgy ha valaki szimplán igénytelen, akkor nagyon taszító...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!