Jó alakom van a méreteim alapján?
Figyelt kérdés
A méreteim: 81/60/87
és 168 cm vagyok
Szerintetek jó alakom van?
2012. jan. 15. 20:13
1/15 anonim válasza:
Rossz kategoria!!! Kep alapjan megmondanam, igy nem lehet...
2/15 anonim válasza:
ez alaján nehéz megmondani, tegyél föl egy képet. A fejed lemaradhat, ha amiatt aggódnál :)
3/15 anonim válasza:
Bocs, én kép nélkül nem nyilatkozhatom. :)
4/15 anonim válasza:
Semmit nem jelentenek a számok. Ezekkel lehetsz bombanő is, de ha pl. csúnya a tartásod, lóg a vállad vagy épp túl szögletes, ha görbe a lábad vagy mittomén, akkor már nem. Szóval kép alapján lehet ezt csak megmondani és még akkor is különböző véleményeket fogsz kapni.
5/15 anonim válasza:
Szuper!
De csak ha nem rövidek a lábaid.
6/15 anonim válasza:
Én nagyon nem értem ezt. Azt mondják úgye, hogy 90-60-90 a jó. Szóval ha ezt vesszük alapul akkor igen csinosnak vagy mondható. De az én méreteim 86-65-92. A mellet leszámítva nagyobbak a méreteim. És mégis irtó vékony vagyok. Hogy lehet valakinek 60-as a dereka? Nekem 65 és igy is borzalmas. Most nem téged akarlak leszólni, de egyszerűen nem értem. Te nagyon vékony vagy ezekkel a méretekkel?
7/15 A kérdező kommentje:
Eléggé vékony vagyok, viszont nagy a farom... :D Meg a mellem is... én is úgy hallottam, hogy ez az ideális egyébként^^
2012. jan. 15. 21:38
8/15 anonim válasza:
Ilyen méretekkel biztos, hogy nem nagy se a farod, se a melled.
9/15 anonim válasza:
6.
Ez úgy van, hogy akinek 60 centisre képes beszűkülni a dereka 90-es csípőről, annak a felsőteste vékony.
Tehát nem tartozhat széles mellkas egy ilyen vékony derékhoz, ebből kiindulva széles váll sem.
Tehát keskeny váll, szűk mellkas.
10/15 anonim válasza:
Kérdező!
Az szabad megkérdezni, hogy hány kiló vagy? Csak kíváncsiság.
Én 50-52-re tippelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!