Lányok! Szerintetek hátrányos, gáz ha a valaki szemüveges (férfi)?
Figyelt kérdés
Már régóta érdekel ez a dolog mert nem sok ismerösöm mondja, hogy nem gáz.De tudom ,hogy nem így van sokszor vagy csak nem akarnak megsérteni.Egy idegen nőnek mi lenne a véleménye?2012. jan. 15. 00:23
11/20 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz szerintem. Persze attól is függ, hogy milyen a szemüveg. Ha normális, nem feltűnő, akkor semmi baj nincs vele.
17/L
12/20 anonim válasza:
Nem.
Kivéve, ha SZTK-s, nagyi szemüveged van.
Egyébként, ha visszagondolok, az összes férfi, aki tetszett, szemüveges volt.
13/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm azért jól esik :D tudjátok a kontaktlencsével mi a gond? nem mindenki engedheti meg magának. meg az a pénz jó lenne másra... :D
2012. jan. 15. 12:39
14/20 anonim válasza:
egyáltalán nem hátrány, csak meg kell találni a megfelelő keretet, ami illik az arcodhoz. Egyébként rengeteg nő van, aki pont a szemüvegre bukik. :)
15/20 anonim válasza:
Egyáltalán nem hátrány. Épp tegnap láttam egy pasit aki szemüveges volt... és úristn annyira jól nézett is annyira jól állt neki hogy íjaj :D
16/20 anonim válasza:
Ha nem ilyen 30 éve divatjamúlt szemüveg, akkor nekem még pont, hogy bejön! :D
17/20 anonim válasza:
Már válaszoltam...de a kontaktlencse nem oly drága manapság már-jó minőségű lencsét veszek havi 2000 Ft-ért.Persze azért jobb lenne másra költeni, de a szemüveget mindig eltöröm, meg abban nem tudok sportolni.
18/20 anonim válasza:
én is szemüveges vagyok, és én is mindig azt hiszem, hogy ez másokat is zavar, nem csak engem (önbizalom hiányában). Ez viszont egyáltalán nem így van, a szemüveg nem jelent semmit, szóval ne aggódj.: )
19/20 anonim válasza:
és a kontaktlencsével kapcsolatban totálisan igazad van... utolsó vagyok. 15/l
20/20 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik! ;) Olyan intetligens tőle a viselője! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!