Lányok! Szerintetek hátrányos, gáz ha a valaki szemüveges (férfi)?
Figyelt kérdés
Már régóta érdekel ez a dolog mert nem sok ismerösöm mondja, hogy nem gáz.De tudom ,hogy nem így van sokszor vagy csak nem akarnak megsérteni.Egy idegen nőnek mi lenne a véleménye?2012. jan. 15. 00:23
1/20 anonim válasza:
nekem hátrány, még sosem tetszett szemüveges pasi..
2/20 anonim válasza:
Engem nem zavar a dolog, én is szemüveges vagyok és a párom is.
3/20 anonim válasza:
nem az
és manapság már van egy csomó tök jó szemüveg is
4/20 anonim válasza:
Aki szemüveget hord az értéktelen?
6/20 bánomisén válasza:
Miért lenne a szemüveg gáz? Van, hogy egy szemüveges pasi ezerszer jobban néz ki épp a szemüvege miatt, mint egy nem szemüveges.
A páromnak nem feltétlenül kell szemüveget hordania, mert jól elvan anélkül is, de a kapcsolatunk elején mindig felvetettem vele, mert úgy jobban tetszett :-)
7/20 anonim válasza:
Nem hátrány.Miért lenne.csak jól kell keretet választani.
8/20 anonim válasza:
Nekem kifejezetten tetszik. :D (Én amúgy nem vagyok szemüveges.) Persze azért olyan szemüveg legyen, ami illik hozzá, mert mindenkinek más áll jól.
9/20 anonim válasza:
Nekem bejön a szemüveg,csak valami olyan ami illik neki,mert ez mindenkinek más:) 14/L
10/20 anonim válasza:
Nálam hátrány, de ettől függetlenül nem tartom gáznak, egyszerűen nem jönnek be a szemüveges pasik. 5-6 éve én is szemüveges voltam, de a lencse nekem sokkal jobban bevált. 19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!