Lányok! Nektek melyik haj+szemszín párosítású fiúk jönnek be leginkább?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy lényegtelen... Én is lány vagyok, és nekem is mindegy. De eddig milyen hajszínű/szemszínű volt a legtöbb fiú, aki tetszett nektek? Milyen az ideálotok?
Fekete haj + zöld szem
Fekete haj + kék szem
Fekete haj + barna szem
Barna haj + zöld/kék/barna szem
Szőkésbarna haj + zöld/kék/barna szem
Méz szőke haj + zöld/kék/barna szem
Vörös haj + zöld/kék/barna szem
Vagy szürke szem?
Van pár kép is, ha valamelyiket nem tudjátok elképzelni:
Nekem egyébként valamiért a sötétebb hajú fiúk nagyobb arányban tetszenek. Illetve kék, szürke vagy zöld szem (világos).
Köszi a normális válaszokat!
2012. jan. 13. 14:03
21/30 mus musculus válasza:
Most, hogy mélyebben belegondolok, én eddigi életem során az összes létező, természetben fellelhető hajszín valamely képviselőjével szimpatizáltam már (ami nem egyenlő a fülig szerelmetességgel és a párkapcsolatba lépéssel), szóval bátorkodom kijelenteni, hogy nálam nincs jelentősége a paraméternek.:D A szem fontosabb, de az sem döntő szerepű. Ha nagyon muszáj mondani valami kombót, legyen a fekete haj zöld szemmel, de roppant sajnálatos módon ez egyike a legritkábbaknak.
22/30 anonim válasza:
Barna, vagy szőkésbarna haj, kék- kékeszürke, zöld ill. barna szemüek, de legfőképpen kékes-szürke!!!
23/30 Orsi1988 válasza:
Antropológia: Magyar nők 80%-nak barna szeme van, férfiaknak kb 70%-ban. Barna magyarországon a közönséges szemszín. Tehát elég kommersz dömping túlkínálat van a barna szemszínből.
24/30 anonim válasza:
25/30 anonim válasza:
Világos bőr, sötét haj, zöld vagy kék szem :)
26/30 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
Nekem azóta is valamiért a sötétbarna, de inkább fekete hajú, kék, zöld vagy szürke szemű és nagyon világos bőrű pasik tetszenek. :)
2012. aug. 5. 17:55
27/30 A kérdező kommentje:
Illetve ez nem tartozik ide, de a göndör/hullámos, rövid hajúakat részesítem előnyben. :)
2012. aug. 5. 17:56
28/30 anonim válasza:
[link] vahh nekem az ilyenek az idealaim fekete haj + kek szem
29/30 anonim válasza:
Sötét haj és kék szem a gyengém.
30/30 anonim válasza:
Szőkés-barnás haj+ zöld szem! :D Attól elájulok! Van is egy olyan sztár akinek ilyen a haja és a szeme. Nekem nagyon bejön. Kukkantsd meg! :D : [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!