Lányok! Nektek melyik haj+szemszín párosítású fiúk
jönnek be leginkább?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy lényegtelen... Én is lány vagyok, és nekem is mindegy. De eddig milyen hajszínű/szemszínű volt a legtöbb fiú, aki tetszett nektek? Milyen az ideálotok?
Fekete haj + zöld szem
Fekete haj + kék szem
Fekete haj + barna szem
Barna haj + zöld/kék/barna szem
Szőkésbarna haj + zöld/kék/barna szem
Méz szőke haj + zöld/kék/barna szem
Vörös haj + zöld/kék/barna szem
Vagy szürke szem?
Van pár kép is, ha valamelyiket nem tudjátok elképzelni:
Valójában mindegy, csak szőke és kék szemű ne legyen. Az valahogy nem jön be.
Viszont nagyon imádom a barna hajú, barna szemű pasikat.
2012. jan. 13. 16:13
12/30 anonim válasza:
Nekem eddig csak kék szemű pasik tetszettek igazán. Nem feltétel, de imádom a kék szemű pasikat. *-* Hajszín mindegy, bár általában szeretem a sötét szőkéket, viszont aki most tetszik annak barna haja van és gyönyörű kék szeme. :)
ja és alulról a 4. képen lévő csücsörítős pasi undorító:D
2012. jan. 13. 16:40
14/30 anonim válasza:
nekem a sötét haj, barna vagy kék szemmel!
2012. jan. 13. 17:10
15/30 anonim válasza:
Nekem felülről a 4.pasi tetszik,mert kicsit torzonborz a haja és a szeme is nagyon szép:)
Szerintem amúgy nem a szem ill. hajszín alapján kell pasit választani, hanem belső tulajdonság alapján.
2012. jan. 13. 19:01
16/30 anonim válasza:
Idáig csakis barna hajú és barna szemű srácok tetszettek. Ja, nem, volt köztük egy barna hajú, kék szemű is :) Szóval elég egyértelmű. Sőt, még annyit hozzátennék, hogy mindnek hosszabb, kb. 8-10 centis, hullámos, kócos haja volt. Érdekes :)
19L
2012. jan. 13. 19:15
17/30 anonim válasza:
A képek közül valahogy egyik pasi se jön be :D Amúgy igazából nekem mindegy hogy milyen színű a szeme meg a haja az összhang a lényeg de leginkább a sötétbarna szem+sötét haj párosítás teszik .
2012. jan. 14. 09:22
18/30 anonim válasza:
Nekem leginkább a sötétbarna hajú, barna szemű férfiak jönnek be. :)
2012. jan. 15. 14:08
19/30 anonim válasza:
Jaj ezek a képek...ANTIFIÚ egy gramm férfiasság sincs egyikben sem..Fiatal vagyok, és soha sem jöttek be az ilyenek..Nekem sötét barna haj+barna szem. Képeken pedig ők: [link]
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!