Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 16 éves lány vagyok! Hány...

16 éves lány vagyok! Hány kilósra hízhatok úgy, hogy ne akadályozzon a járásban? (Persze edzek lábra és fenékre sokat) ! NEGATÍV MEGJEGYZÉSEKKEL KÍMÉLNI!

Figyelt kérdés

Nemrég elhatároztam magam, hogy megnövök. Ez az egész úgy kezdődött, hogy rájöttem sok pasi szereti a kövér lányokat. És nekem már elegem volt a sok diétából amivel az alakomra vigyáztam. 160 centi magas vagyok és most jelenleg 50 kg. Alakom olyan, hogy a csípőm széles és a derekam vékony. Tehát homokóra alakom van. Már két hete azon vagyok, hogy hízzak sokat de csak 2 kg-t sikerült. Arra lennék kíványcsi maximum hány kilós lehetek.

Előre mondom olyanokat ne írjatok, hogy b...meg hülye vagy meg hogy orvoshoz kéne mennem meg hogy szüleim mit szólnak ehhez.

Ha valaki tudja, hogy tudok ide képet fel rakni pls írja le. Vagy ha van olyan képfeltöltős honlap.

2012. jan. 12. 15:17
1 2 3 4 5
 31/41 A kérdező kommentje:
kitűnő tanuló vagyok amúgy
2012. jan. 23. 14:04
 32/41 anonim ***** válasza:
baromság hízni szerintem... a fiúknak számít a külső is de inkább a kisugárzásodat, a szemedet és a mosolyodat nézik meg. Ha meg vkinek megtetszek akk annak ugyis mindegy h 5kilóval több vagy. És lehet h fölszedsz könnyen pár kilót de h megváltozik a véleményed akk non nehezen fogsz lefogyni.
2012. jan. 31. 11:19
 33/41 A kérdező kommentje:
Na már kezdek haladni. Már megvagyok 59 kg
2012. febr. 4. 11:34
 34/41 anonim ***** válasza:
Akkor tölts fel képet...
2012. febr. 4. 11:51
 35/41 anonim ***** válasza:

Hát persze. Kicsivel több, mint két hét alatt 9 kiló.

Feltűnési viszketegséged van?

2012. febr. 4. 12:06
 36/41 anonim ***** válasza:
Inkább három hét...akkor is hihetetlen. Nincsenek barátaid akikkel lekösd magad, hogy itt akarod felhívni magadra az emberek figyelmét?
2012. febr. 4. 12:08
 37/41 anonim ***** válasza:
Csak azért írok ide mert érdekel kíváncsi vagyok hogy mi lesz az eredménye ennek az egésznek amit kieszeltél!
2012. febr. 4. 13:51
 38/41 feca101 válasza:

A fényképeden 50 kilósan is látszik rajtad egy kis felesleg, a tartásod borzasztó, a tested totálisan aránytalan.

Ha már edzel, keress egy edzőt aki elmagyarázza hogyan tudsz megfelelő és számodra is tökéletes alakot elérni az edzéseddel és táplálkozásoddal - úgy, hogy közben nem amortizálod le az egészségedet.

Másik dolog - ha egyáltalán a fénykép rólad készült - (amit egyébként kétlek - de éppen le is sz..om)- neked nincs homokóra alkatod! de még csak picit sem!

Ne reagálj erre a bejegyzésre.

Nyilvánvaló számomra, hogy csak unaloműzés amit csinálsz, a bejegyzést az esetleg idetévedő, hozzád hasonlóan buta kis barátaid miatt készítettem - nehogy képzavar alakuljon ki bennük a te butaságod miatt.

Utóirat:

Nem sok pasi szereti a kövér lányokat! Én például egyet sem ismerek, pedig hidd el, nagyon sok embert ismerek :)

Inkább az egyensúlyra törekedjetek, se nem kövér, se nem sovány, egyik véglet sem jó.

Szép napot! :)

2012. febr. 4. 14:16
 39/41 anonim ***** válasza:

Valami nadrágot a cicagatyára nem tudtál volna felvenni? Kötelező mutogatni a p*csád?

19/f

2012. júl. 14. 23:58
 40/41 anonim ***** válasza:
Miért nem törlik a kérdést? Egyértelműen kitaláció.
2012. júl. 15. 12:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!