Szerintetek milyen parfüm illene hozzám?
Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok,fősulis,elég kislányos arccal és természetettel,szeretem a vidám,virágos dolgokat,elég romantikus vagyok...vmi fiatalos illatra gondoltam,kb.10.000ft-ig(utánzat kizárva,mert inkább legyen kevés de minőségi cuccom mint sok gagyi)az ötleteket nagyon köszönöm:)2012. jan. 10. 17:12
2/9 anonim válasza:
Versace: Bright Crystal, Nina Ricci: Nina, Chacharel: Amor Amor, Chopard: Wish, Lolita Lempicka: L de Lolita Lempicka ( most akciós a Rossmanban! )
Cerruti 1881 (ez is most a héten akciós a Rossmannban )
Itt olvshatsz róluk véleményeket, ha megnyitod bal oldalt a gyártókat és megkeresed amit szeretnél:
3/9 A kérdező kommentje:
köszi a tippeket!
2012. jan. 11. 12:51
4/9 laci911 válasza:
csak is prémium gyártót válasz mert a többi illat nem bírja 4óránál tovább c herrara jó választás lenne vagy egy gucci de ez csak egy férfi válasza 20f
5/9 A kérdező kommentje:
Igen vmi minőségire gondoltam:))Esetleg a gucci melyik fajtáját???
2012. jan. 14. 11:48
6/9 anonim válasza:
Pont a Gucci Envy me-t akartam ajánlani. Igazi édes kis rózsaszín illat, nagyon kellemes, ha passzolna hozzám, én tuti ezt használnám. (hozzám a citrusos-friss illatok illenek mint amilyen a DKNY Women meg a Light Blue)
7/9 A kérdező kommentje:
huuhh...ez a gucci envy me igazán jól hangzik:)szerintem ez lesz:)köszönöm szépen a segítséget:)
2012. jan. 14. 19:29
8/9 anonim válasza:
Azt ajánlom, hogy ne vedd meg látatlanban, hanem mindenképp fúj először magadra, akár többször is és próbálj ki mást is. A jó parfümvásár lényege, hogy fel kell próbálni az illatot mint egy ruhát. Én is vettem parfümöt hirtelen felindulásból, mert amikor először kipróbáltam tetszett, de több alkalom után rájöttem, hogy átalakul rajtam valami borzalmas szintetikus szirupszagú vacakká. Egyébként a Gucci Envy me mellett hasonló karakterű, de sokkal kifinomultabb parfüm a Givenchy Hot Couture, de ebből még egy 30 miliset sem nagyon úszol meg 10 ezerből...
9/9 anonim válasza:
Avril Lavigne Black star, Forbidden rose, Wild rose:)
Minde finom és nőies illat,virágos és nagyon szexiii:)
Esetleg Paris Hilto Szirén vagy Rihanna Rebl Fleur:)
Nekem nagyon tetszenek ezek a parfümök,ezeket használom
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!