16 éves lány vagyok! Hány kilósra hízhatok úgy, hogy ne akadályozzon a járásban? (Persze edzek lábra és fenékre sokat) ! NEGATÍV MEGJEGYZÉSEKKEL KÍMÉLNI!
Nemrég elhatároztam magam, hogy megnövök. Ez az egész úgy kezdődött, hogy rájöttem sok pasi szereti a kövér lányokat. És nekem már elegem volt a sok diétából amivel az alakomra vigyáztam. 160 centi magas vagyok és most jelenleg 50 kg. Alakom olyan, hogy a csípőm széles és a derekam vékony. Tehát homokóra alakom van. Már két hete azon vagyok, hogy hízzak sokat de csak 2 kg-t sikerült. Arra lennék kíványcsi maximum hány kilós lehetek.
Előre mondom olyanokat ne írjatok, hogy b...meg hülye vagy meg hogy orvoshoz kéne mennem meg hogy szüleim mit szólnak ehhez.
Ha valaki tudja, hogy tudok ide képet fel rakni pls írja le. Vagy ha van olyan képfeltöltős honlap.
12:21 akkor te is csak szeretnél homokóra alkatot, sok nõ képzeli be magának, valójában kevesen rendelkeznek vele. Az igazi klasszikus homokóra hízhat akármennyit, a hangsúlyos derék mindig megmarad, ez a lényege.
Ismerôsöm 175 cm mellé 120 kg-ra hízott, méretei 127-90-128 voltak, róla nem mondta volna meg senki, hogy annyi kg... na EZ valóban homokóra alkat, akinek hízásnál eltûnik a dereka, az valójában nem homokóra alkat...
De hangsúlyos derekad akkor is lehet, ha vastag, mint egy fatönk, csak épp a csípőd meg olyan, mint egy még nagyobb fatönk.
Nekem ne magyarázd be hogy nekem milyen alakom van. Szeretem amikor valaki látatlanban beszél marhaságokat. Tapasztalatból írok, és nem csak a sajátoméból. Lehet hogy homokóra marad, de egy nagy darab és cseppet sem vonzó, tokás homokóra, ha hízásnak indul.
Okéééééé, hajráááá!
Mellékhatások: szív-és érrendszeri gondok, cukorbetegség, vagy előtte inzulinrezisztancia, átmeneti meddőség, visszér.
sok sikert! (de szerintem ez egy kamu kérdés.)
Tegnapelôtt 19:11 vagyok.
Ha mégsem kamukérdés, szerintem 70-75 kg környékén majd gondold át újra, nem hiszem, hogy nem fog változni a véleményed...
Önelhatározásodból meghízni elég nagy ostobaság. Kb így fogsz kinézni 81kg-an, ez a pasiknak nem vonzó, amilyen most vagy na az igen, attól minden pasi beindul.
Na, ezzel lett számomra egyértelmű, hogy kamu a kérdés :))
Senki nem olyan hülye, hogy 120 kiló akarjon lenni.
Kislány, ha azt akartad, hogy valaki elhiggye ezek után is a kérdést, inkább 80 kilót kellett volna hazudnod. KOmolyan, elhiszed, hogy van olyan ostoba tini, aki 120 kiló akar lenni? :))))))) Legközelebb okosabban hazudozz.
tegnapelőtt 19:50
Ok az orvos jó ötlet. Köszi a tippet. :)
ma 01:29
Azoknak nincs homokóra alakjuk.
ma 10:15
Ne idegesítsél! Nem kamu. Amúgy még nem tudom mennyi leszek. Attól is függ hogy hízok. 120-t csak egy becslésnek szántam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!