Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek miért érzem így...

Szerintetek miért érzem így magam? És miért kezdek "ilyen" lenni?

Figyelt kérdés

Azt mondják, hogy nem vagyok csúnya lány, de a srácok többségének azok jönnek be akik festett hajúak, műköröm, piercing, tetkó miniruhák stb.

Nekem fekete festett hajam van, műkörmöm mikor következőleg megyek akkor hegyeset csináltatok..szeretnék tetkót is, az a baj, hogy ahogyan végig nézek magamon én nem ilyen voltam:S a legtöbb barátnőmnek mindnek van piercingje stb.

Szoliba is elkezdtem járni, mert általában a pasiknak ezek a lányok jönnek be.. és ezért kezdtem el ilyeneket csinálni..

Legtöbbször így se érzem magam elég jónak:S volt már barátom, de mindig leváltottak az ilyen lányokra.. a legtöbb barátnőmnek is mindig van aki udvarol, de nekem senki://

16/L

2012. jan. 8. 16:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

ne akarj ilyen szolis, piercinges sorozatgyártott pi*csa lenni:

[link]

Inkább arra törekedj, hogy legyél természetesen szép, figyelj az egészségedre, sportolj, öltözz csinosan, de ne kihívóan, ehhez nem kell piercinges, és szoli se pl.:

[link]

[link]

2012. jan. 8. 17:37
 12/14 anonim ***** válasza:
Utolsó te valamit nagyon elnéztél az a csaj akit elsőnek mutattál pont hogy nem szolizik,nincs körme, utálja a plázás csajokat kb. ilyen emos stílus. És az a két lány akit másodiknak mutattál főleg a 3. inkább a plázába járó,szolis stílus kis eltérésekkel.Amihez nem értesz ahhoz ne szólj hozzá!
2012. jan. 8. 17:43
 13/14 anonim ***** válasza:

Ja, és még annyit mondanék, sohase másoknak akarj megfelelni. Ne akarj mindenáron pasit, majd úgy is jön az, nyugi :)

Olyan fiúkat meg ne akarj, akik ezekre a szolis-piercinges lányokra buknak.

Én 16 évesen nagyon természetes szépség voltam, szép sötétbarna hosszú haj, kék szem, és fehér bőr, minden természetes volt rajtam, persze ápolt az voltam, és sok mindenkinek tetszettem, szerintem nem a szolitól leszel szép!

2012. jan. 8. 17:44
 14/14 anonim ***** válasza:

65%

de a 3-diknak nincs festve a haja, természetesen szép. Én csak azt mutattam, hogy nem kell műnek lennie.

Most hogy az a nő milyen stílust követ, az nem érdekes, csak egy képet mutatttam, hogy is lehet valaki szép.

A első képen lévő lány eléggé mai tini, szinte sorozatban ilyeneket lát az ember manapság. Emos haj, kikent szemek, piercing, szoli, és ezeknek a kevert változata.

2012. jan. 8. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!