Norlámis ez? Úgy érzem kezdek megbolondulni.
Figyelt kérdés
Ha lefoglalom magam, akkor nincs semmi bajom, pl ha zhra készülök, vagy beadandót csinálok, stb de ha szabadidőm van, és pl 3 napig itthon vagyok, úgy érzem megbolondulok, ha nincs feladat, amit meg kell csinálni, akkor elkezdek agyalni mindenféle hülyeségeken, a fejem tele van minden féle emlékekkel, gondolatokkal amik nem hagynak nyugodni. Bizalmatlan leszek, azon agyalok h a barátom biztos el fog hagyni, nem vagyok neki elég jó stb.. tudom , hogy nem normális ez, de nem tudok mit tenni ellene.. Néha pihenni is jó lenne, mert nagyon kimerít a 2 szak egyszerre, de ha pihennék, a gondolataim nem hagynak.. Mit tehetnék?2011. dec. 5. 12:08
1/2 anonim válasza:
Idegileg, szellemileg le vagy merülve. Ennek a legjobb, leghatékonyabb ellenszere a szababad levegőn végzett sport, vagy erőteljes fizikai munka. Ezek hozzásegítenek a pihentetőbb alváshoz is.
2/2 anonim válasza:
Stressz, "menedzserbetegség". Fuss, ússz, ne cigizz, ne igyál, ne kávézz, ne gondolkodj hülyeségeken, szedjél vitaminokat és nyomelemeket, pontosan határold el a munka- és szabadidőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!