Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek hány kg. tól...

Szerintetek hány kg. tól számít valaki ducinak?

Figyelt kérdés

Tudom h magasságtól és testsúlyeloszlástól is függ... Én 172cm és 63kg vagyok aránylag jó a súlyeloszlásom, de talán egy kicsit pocakosabb vagyok.16L

Hány kg vagy és milyen magas?...korral legyetek szívesek! =)

2012. jan. 8. 14:31
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Szerintem a te magasságod a súlyodhoz pont jó. Én nagyon nem vagyok magammal megelégedve. 14 éves vagyok, 153 cm és 35 kg. Nagyon vékony vagyok. Alapból ha azt nézzük akkor arányos vagyok, mert vékony a derekam, lapos a hasam, ehhez viszont széles a csípőm. A lábaimat nem szeretem, mert ha nézem az egészet akkor oké, de ha csak a combomat nézem, az vékony. Azért van, mertha az egész lábamaat látom, a lábszáram is vékony, és ahhoz képest a combom oké. Viszont amiért ilyen vékony vagyok, mellem sincs. Nagyon kicsi. Szeretnék hízni, de nem megy.
2012. jan. 8. 15:48
 12/19 anonim ***** válasza:

Hát szerintem előtte látni is kellene az illetőt,mert nem mindegy,hogy háj vagy izom.

Egyébként 55 kg körül lehetek és 167 cm vagyok körülbelül és rajtam is jól eloszlik,csak néha túl szélesnek látom a combom,de ez már az én problémám :D

15l

2012. jan. 8. 15:55
 13/19 anonim ***** válasza:
Ha annyi kiló minimum mint a magassága mínusz 100 kb.
2012. jan. 8. 16:36
 14/19 anonim ***** válasza:
hát én 172 cm vagyok és 70-72 kg. Érdekes mert én sem látszok ennyinek. Mindenki 60-65re tippel :) Szerencsére jól eloszlik rajtam, mondjuk a hasam egy picit nagyobb, de én így érzem jól magam.
2012. jan. 8. 17:05
 15/19 pqpqpq ***** válasza:
0%
na mivan? nem birod a kritikat? vagy azt vartad hogy majd mindenki elajul tolled? na neee
2012. jan. 8. 18:01
 16/19 A kérdező kommentje:

Bocs én a kritikát jól tűröm.. csak nem ülhetek egész nap a számítógép elött mint egyesek! én csak pár percre szoktam feljönni h megnézzem h válaszoltak e a kérdéseimre, de mindegy. és azért most írtam csak vissza,és ezért nem írtam a válaszokról véleményt-.-"

És senki nem mondta h elkell ájulj tőlem, csak egy kérdést tettem fel.

Köszönöm a válaszokat!

2012. jan. 8. 18:21
 17/19 pqpqpq ***** válasza:
remelem hasznosak voltak :)))
2012. jan. 8. 19:00
 18/19 anonim válasza:
250 kilóig csak erős csontozatúnak mondják. 63 kg az teljesen jó.
2012. jan. 9. 04:30
 19/19 anonim ***** válasza:
Semennyitöl. Nem mindegy elöször is, hogy annak a kilónak a nagy része zsír vagy izom. Meg különben is, a kilogramm csak egy eszköz hogy megnyugodj, a lényeg abban van amit a tükörben látsz. Itt nem bombanö testre vagy kövér emberekre célzok. Míg egészségesnek érzed magad, míg boldog vagy azzal amid van és az orovsod is alátámasztja, a kilót vígan lehet hanyagolni. Kort nem írok, mert 100%-ban biztos vagyok abban hogy helyes az állításom. Fö az egészség.
2012. jan. 18. 03:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!