Szerintetek hány kg. tól számít valaki ducinak?
Figyelt kérdés
Tudom h magasságtól és testsúlyeloszlástól is függ... Én 172cm és 63kg vagyok aránylag jó a súlyeloszlásom, de talán egy kicsit pocakosabb vagyok.16L
Hány kg vagy és milyen magas?...korral legyetek szívesek! =)
2012. jan. 8. 14:31
1/19 anonim válasza:
170 cm vagyok és 59 kg.
Nem vagyok duci, arányos nőies az alakom, az egyetlen ami zavar magamon, hogy nem lapos a hasam.
18/L
2/19 anonim válasza:
174 cm vagyok és 68kg. És ami a poén: 4 éve cardiozom heti 3-4szer, utálom az édességet, zöldség imádó vagyok. Van egy kis hasam, viszont elég izmos, feszes vagyok. Szerintem súly alapján nehéz behatárolni valakit, van ismerősöm, aki vékonyabb, de lötyög.
3/19 pqpqpq válasza:
hat belolled sem lessz egy hetszepseg mire nagy leszel :) hahahahaha
4/19 anonim válasza:
nekem a magasságom meg a súlyom is pont annyi mint neked,kedves kérdező :D
5/19 A kérdező kommentje:
Utolsó. miért te ennyire meg vagy elégedve magaddal, hogy úgy érzed, hogy simán kritizálhatsz mást... vagy egyszerűen te nem vagy megelégedve saját magaddal és ezzel akarsz magadnak bizonyítani??? (rosszul csinálod)-.-"
2012. jan. 8. 14:57
6/19 A kérdező kommentje:
utolsó elöttinek szólt bocsi
2012. jan. 8. 14:58
7/19 A kérdező kommentje:
A válaszíró 67%-ban hasznos válaszokat ad. és te mit gondolsz erről a dologról???? =)
2012. jan. 8. 14:59
8/19 anonim válasza:
ma 14:51
Két gyerek után írom ezt, kedves, már az elég nagynak számít nem?:)
a második válaszoló
9/19 anonim válasza:
szerintem nincs semmi baj
pont optimális
10/19 anonim válasza:
Hát nemistudom :D nekem a combom vastagabb,meg a csipőm szélesebb :) de sztem egyáltalán nem vagyok duci. Duci talán 75kg től kezdődik nálam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!