Imádom a vékonyságot, mindig is az szeretnék maradni. De mi értelme van az egésznek, ha a fiúknak nem is az ilyen alak tetszik?
Alapjáraton vékony testalkattal áldott meg a sors, ami egyben formás is. Ezért nem kell sokat tennem érte, szóval nem sportolok, csak "normálisan" eszek. Kb. ilyesmi alakom van: [link]
168 cm/55 kg. De mindig szeretnék vékonyabb lenni, pl. múlt nyáron 51-2 kg voltam, akkor tényleg tetszettem magamnak. Csomó lány szerint is nagyon jó alakom van, ne fogyjak, bárcsak nekik is ilyen alakjuk lenne stb. DE: egyre több helyről hallom, hogy a fiúknak a teltebb lányok jönnek be, és a barátomról is tudom, hogy neki is.. szóval az a nagy fenekű körte típus. Persze mondja, hogy neki az én testem tökéletes blabla, itt gyik-en is sokszor linkelnek az alakjukról képet lányok, és a teltebbekhez ne adj' isten ducikhoz csomó fiú írja, hogy hmm, de jó alakja van, csak a lányok írják, hogy fogyjon le stb.
Akkor mi értelme van, hogy engem "ilyen" alakkal áldott meg a sors? Tetsszek a lányoknak? Mert az ízlésemen nem tudok változtatni, hogy akkor én is hízok 5-10 kg-t, mert akkor jó "pakolnivaló" leszek... Egyszerűen tetszik ha egy lánynak vékony, törékeny alkata van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!