Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Imádom a vékonyságot, mindig...

Imádom a vékonyságot, mindig is az szeretnék maradni. De mi értelme van az egésznek, ha a fiúknak nem is az ilyen alak tetszik?

Figyelt kérdés

Alapjáraton vékony testalkattal áldott meg a sors, ami egyben formás is. Ezért nem kell sokat tennem érte, szóval nem sportolok, csak "normálisan" eszek. Kb. ilyesmi alakom van: [link]

[link]

[link]

168 cm/55 kg. De mindig szeretnék vékonyabb lenni, pl. múlt nyáron 51-2 kg voltam, akkor tényleg tetszettem magamnak. Csomó lány szerint is nagyon jó alakom van, ne fogyjak, bárcsak nekik is ilyen alakjuk lenne stb. DE: egyre több helyről hallom, hogy a fiúknak a teltebb lányok jönnek be, és a barátomról is tudom, hogy neki is.. szóval az a nagy fenekű körte típus. Persze mondja, hogy neki az én testem tökéletes blabla, itt gyik-en is sokszor linkelnek az alakjukról képet lányok, és a teltebbekhez ne adj' isten ducikhoz csomó fiú írja, hogy hmm, de jó alakja van, csak a lányok írják, hogy fogyjon le stb.

Akkor mi értelme van, hogy engem "ilyen" alakkal áldott meg a sors? Tetsszek a lányoknak? Mert az ízlésemen nem tudok változtatni, hogy akkor én is hízok 5-10 kg-t, mert akkor jó "pakolnivaló" leszek... Egyszerűen tetszik ha egy lánynak vékony, törékeny alkata van.

2012. jan. 7. 21:34
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Igen de nem azert nincs rajtad zsir mert fogyozol es figyelsz hogy mennyit eszel?
2012. jan. 7. 22:31
 12/21 A kérdező kommentje:
De nem fogyózok, eszek rendesen. Csak megválogatom, hogy mit és normális adagot. Nasi/üdítő stb. csak néha.
2012. jan. 7. 22:36
 13/21 A kérdező kommentje:
De mondom, nem vagyok csontos, egy zsír van a hasamon is meg a combomon.
2012. jan. 7. 22:36
 14/21 anonim ***** válasza:

Egy zsir van a hasadon?:)

Akkor ne tartsd vissza magad egyel amennyit akarsz. Nem is ismerek ilyen lanyt aki sokat eszik(masok elott) evvel biztos felhivnad magadra a figyelmet, ha poenosan allsz hozza

2012. jan. 7. 22:44
 15/21 A kérdező kommentje:
Egy kis zsír* elírtam :D De nem akarok hízni, nekem így jó. Azért eszek annyit amennyit.
2012. jan. 7. 23:16
 16/21 anonim ***** válasza:

Akkor tul lett targyalva a tema:)

A fiuk 99%anak bejon az az alak amit linkeltel. A tobbi mar nem ezen mulik

2012. jan. 7. 23:31
 17/21 anonim ***** válasza:
A 22:01-es válaszoló tökéletesen leírt mindent, én csak annyit fűznék hozzá, hogy nem is értem a problémádat. Komolyan úgy kellene formázni az alakot (hízni, fogyni), hogy a pasiknak mi jön be jobban? Ha mindenki a 40 kg-os lányokért lenne oda, akkor se fogynék le annyira, és fordított esetben ha a 85 kg-os lány lenne a szépségideál nem híznék meg, mert NEKEM egyik sem tetszik, ergo nem érezném úgy jól magam.
2012. jan. 7. 23:42
 18/21 anonim ***** válasza:
45%

Itt senki sem figyel a kérdező kérdésére?

Kit érdekel, mi jön be a pasiknak!!

Az a lényeg, HOGY TE JÓL ÉREZD MAGAD A BŐRÖDBE!!! A többi nem számít! A pasik 80%-nak a karcsú lányok jönnek be, hidd el :)

Én normál alkat vagyok 166cm/54kg, de sohasem híznék fel senki kedvéért! Mert ennél még vékonyabban érezném jól magam!

Az is acélom, hogy nyárra 50-52 kg legyek, mert van rajtam háj így is. Nagyon jó érzés, karcsúnak fittnek lenni!

A karcsú alak a legszebb, ez teljesen érthető is, mert a karcsúság az egészséggel és a fittséggel, a fiatalsággal köthető össze.

2012. jan. 8. 00:03
 19/21 anonim ***** válasza:

Nekem az olyan csajok jönnek be mint amilyen te is vagy.Husis csajokkal nem is kezdenék, engem zavar az ha van valamennyi felesleg egy csajon.

A kérdésedben meg eléggé általánosítasz, szerintem nem igaz az hogy több srácnak jön be a husis mint a vékony, de ha igaz is akkor is vannak még bőven akik a te alakodat favorizálják:)Képeidet elnézve meg nem hiszem el hogy gondod lenne a jelentkezők számával:D:)

19f

2012. jan. 8. 00:12
 20/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2012. jan. 8. 10:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!