2/24 anonim válasza:
Nem vagy csúnya, de annyira gyönyörű sem, szerintem átlagos.
3/24 anonim válasza:
Nekem a hajstílusod és a szád annyira nem jön be, de azért 10-es skálán egy 7(-8)-ast megérsz. Ha másként állítanád be a hajadat, sminkelnél, lehet még jobban tetszenél. Az alakod viszont nem látszik, pedig az is sokat számít.
4/24 anonim válasza:
Hány éves vagy?
Ez a kép amúgy borzasztóan előnytelen, kiemeli az összes hibád, nem nézel ki jól rajta. De ettől még lehetsz szép. Tegyél fel egy előnyös képet, arról kiderül.
5/24 anonim válasza:
el foglak keseríteni...szerintem csúnya vagy :S bocsi
7/24 anonim válasza:
8/24 anonim válasza:
Hé, te, mosolyogni nem szoktál? :)))
Tessék mosolyogni, 10.000-szer szebb lennél ha legalább egy mm-rel feljebb gördülne a szád!!!
9/24 anonim válasza:
nem vagy csúnya amúgy, de ez a kép tényleg nagyon előnytelen rólad. amúgy hasonlítasz egy ismerősömre. először azt hittem rá, hogy ő vagy.
10/24 anonim válasza:
A 6. válaszoló már találkozott a képeddel: nem ártott volna a hajtövedet is befestetni... (De a 7. válaszoló örülhet, mivel mosolyogsz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!