Lányok! Nőgyogyászhoz menet elött illik szőrteleniteni?
Figyelt kérdés
2012. jan. 6. 19:53
11/18 anonim válasza:
Onnan tudom, hogy nőgyógyászaton dolgozom :)És az orvosok nagy része röhög a sok szőrön, meg még egy csomó dolgon. 1-2 kivétel van csak.
12/18 anonim válasza:
Nem igénytelen csak igénytelenül hat. Ha rendben van tartva és azért nem az egész punci szőrös csak fazonban akkor lehet szép. Nekem is kifutópályás...
13/18 anonim válasza:
Annak hat igénytelenül aki nem szereti úgy! A nőgyógyászoknál meg kit érdekel min röhögnek, ha nem a szemembe röhögnek.
15/18 anonim válasza:
Pl azon is ha valaki dagadt,és azokat is kibeszélik egymás közt, akik nem tisztálkodnak megfelelően. De ez nem csak a rendelésen van így, hanem a műtétek alatt is, ameddig a beteg alszik....
16/18 anonim válasza:
AZ ilyenek miért lettek orvosok? -.-' Bezzeg a hálapénzt felmarkolják meg az ajándékokat, közben meg kiröhögök őket.
17/18 anonim válasza:
Ha meg keveset adsz nekik, akkor kiröhögnek azzal a szöveggel, hogy "ez csak kávépénz".
18/18 anonim válasza:
Szerintem 6-10 év tanulás után (jó esetben 80-90 ezer forintért) azon röhögnek akin akarnak :) Legalább a másokon röhögés örömét hagyjátok meg nekik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!