Szerintetek jól nézek ki? Csak csajok válaszát várom!
Azt mondják igen, de szeretnék véleményeket még. Sajna nem is tudom hol ismerkedjek, neten elutasítanak, bulizós meg nem vagyok...nagyon szeretnék már vkit, komoly kapcsolatom nem volt még.
22/F
Ne találgass. Lehet, hogy az vagyok, de lehet, hogy nem. Lehet, hogy a lakóhelyedről ismerlek....
Tényleg ne találgass, mert nem fogok rá reagálni. Ha találkozunk, akkor úgyis tudni fogod, hogy én voltam az, mert valamikor el fogom árulni.
Fel a fejjel, majd lesz barátnőd!
Nem nyert. :)
De majd egy borosta nélküli képet is felrakhatnál, mert nem tudom, hogy mikor foglak legközelebb látni.
Szerintem nincs baj veled,borosta ide vagy oda.Bulizni meg nem baj ha nem jársz,manapság ott komoly kapcsolatra ritkán ha talál az ember párt,persze ha komoly kapcsolatot akarsz valójába.. Neten meg nem értem,miért utasítanak vissza,nincs veled semmi gond így ránézésre.. Rosszaknál kopogtatsz mindig valószínűleg akik olyanok amilyenek..
Ha még nem próbáltad,akkor próbálkozz társ keresős oldalakon. (Bár én annak se vagyok híve). Vagy kutya sétáltatás közbe is lehet ismerkedni ha van kutyád,sokan úgy csinálják..
26L
Aludhatsz nyugodtan, mert nem fogom a frászt rád hozni az utcán vagy bárhol máshol.
Ez az én titkom marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!