Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért nől mostanában lassan a...

Miért nől mostanában lassan a szőr a lábamon?! Bővebben

Figyelt kérdés
Kb 3 hónapig nem borotváltam a lábam (tél van, úgyse látja senki, barátom nincs) Aztán leborotváltam mert szoknyát kellett felvennem, és aztóa alig nől a nőr a lábamon :D szilveszterre borotváltam le 30.án este ma 4.-e van de még mindig tök sima, nincs rajta szőr. Normális ez?!Nem zavar csak érdekel h normális-e.
2012. jan. 4. 16:41
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
én meg sajnálattal közlöm hogy lesz*rom hogy ott e van egy 'l' betű a 'nő' szó után vagy nincs, a KÉRDÉSEMRE szeretnék választ kapni!
2012. jan. 4. 17:31
 12/20 anonim ***** válasza:
8%

Már kaptál választ a kérdésedre. Természetes, másnak is ilyen. mit vársz még?

Aki szerint helytelen a nől kifejezés, az lelkileg nagyon szegény, és szánalomra méltó. Ugyan úgy helyes, mint a nő formája.

2012. jan. 4. 18:09
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Csak úgy megjegyezném, engem lepontoztatok, miközben én a kérdésre is válaszoltam, ti meg csak kötekedni jöttetek. Így már nem is csodálkozom semmilyen hiányosságotokon, ha már a reális pontozás sem megy.:)
2012. jan. 4. 18:14
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
én alföldi vagyok, mégsem használjuk errefelé a nől szót. bács megyéből valót ismerek, aki viszont így mondja/írja. engem idegesít.
2012. jan. 4. 18:21
 15/20 A kérdező kommentje:
én meg csallóközi vagyok és igen mi így használjuk :) nől a hajam, nől a körmöm stb.
2012. jan. 4. 19:23
 16/20 anonim ***** válasza:
Ha így örülsz hogy lassan nő, mi lenne ha gyantáztatnád? Akkor még lassabban nőne :D
2012. jan. 4. 20:47
 17/20 anonim ***** válasza:
A szőr növekedéséhez D vitamin (is) szükséges amit a napfényből kapunk.Nyáron több D vitaminhoz jutunk,mivel ugye süt a nap,ezért nő gyorsabban egyes emberek szőrzete.
2012. jan. 4. 20:57
 18/20 A kérdező kommentje:
óó köszi :D
2012. jan. 4. 22:36
 19/20 anonim ***** válasza:
Attól, hogy így használják tököm tudja hol még nem lesz helyes nyelvtanilag. A "szögedi" szavak sem helyesek...
2012. jan. 4. 23:50
 20/20 anonim ***** válasza:
Úgysem érti meg a kedves 18:09-es, hiába magyarázod neki :)
2012. jan. 4. 23:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!