Szerintetek ez a lány szép vagy már túl husi?
2012. jan. 3. 00:05
21/30 anonim válasza:
Hülyén van a kérdés feltéve, de nem megyek bele, miért...
Jól látható feleslege van, ettől függetlenül szerintem szép.
Ő már inkább kövér (a mellei hatalmasak és lógnak, a hasa elég hájas és striás), de az arca, a kisugárzása rengeteget dob rajta, emiatt rá is azt mondom, hogy szép.
22/30 anonim válasza:
24/30 anonim válasza:
Mikor? Katie Green most husi, meg az is volt és lesz is, valószínüleg, azért plus size modell, mert husi.
25/30 anonim válasza:
Az arca gyonyoru,de tul kover:P
26/30 anonim válasza:
gyönyörű arca van, és ha ledobna pár kilót az egyik legszebb nő lenne akit valaha láttam. nem is kéne olyan nagyon sokat, de ez már kicsit tényleg túl husi.
27/30 anonim válasza:
Úgy mondanám, könnyebb átugrani, mint megkerülni, de amúgy elbűvölő ;))
28/30 mucus98 válasza:
szép.. neki ez a súly jól áll :)
30/30 anonim válasza:
Van olyan ember aki úgy fogja fel (nő), hogy minek fogyna le, mikor neki ez illik a személyiségéhez. Emberek a lenti képekkel, akkor nektek milyen az úgynevezett normális pont jó alak? csak mert úgy látom néhol kicsit túl vannak idealizálva a dolgok, senkinek csak ilyen vagy csak olyan alakja van. Mindennek van átmenete, és alak és alak közt is van különbség, mármint két nő alakja között. na mindegy, én csak azt mondom, láthatnánk árnyaltabban is, nem csak a szélsőségeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!