Szerintetek melyik a legszebb lány/nő közülük?
Figyelt kérdés
Nők:
1. Dukai Regina: [link]
2. Zimány Linda: [link]
3. Debreczeni Zita: [link]
4. Bódi Sylvi: [link]
5. Mihalik Enikő: [link]
6. Srej Zsófia: [link]
7. Fórizs Adina: [link]
Lányok:
1. Palvin Barbara: [link]
2. Axente Vanessa: [link]
3. Szepesi Melinda: [link]
4. Pichler Anna: [link]
5. Nagy Cintia: [link]
6. Kondás Kata: [link]
7. Barabás Henriett: [link] (Heni nem tudom hány éves)
2012. jan. 1. 22:57
2/21 anonim válasza:
ribanc az összes,de azért kipróbálnám őket!
3/21 A kérdező kommentje:
ma 23:21 : Azt kérdeztem, hogy melyik a legszebb közülük, egyéb véleményre nem vagyok kíváncsi.kösz.
2012. jan. 1. 23:23
4/21 A kérdező kommentje:
Ja és azt lehagytam, hogy a Nőket és a Lányokat külön-külön kérném, ha nem nagy gond.:)
2012. jan. 1. 23:24
5/21 anonim válasza:
Egyik sem szép, mindegyik mű, ez kielégít téged?
6/21 A kérdező kommentje:
Tökéletes;)
2012. jan. 1. 23:38
7/21 anonim válasza:
A "nők" kategóriájában nálam Debreczeni Zita a nyertes, mert nem az a tipikus szépség.
A "lányok" kategóriában pedig egyértelműen Palvin Barbara. Smink nélkül is gyönyörű, természetes szépség.
9/21 anonim válasza:
Egyikük sem, lányoknál lehet Palvin Barbara szép arcú (a többi lány is az, de a legtöbben őt ismerik/imádják), de amúgy nem mondanám hűde különlegesnek. Nap mint nap jönnek velem szembe az utcán ugyanilyen babaarcú lányok. Semmi plusz, amitől azt mondanám rá, hogy "azta! na ő tényleg marha szép".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!