Szerintetek ez a lány szép vagy már túl husi?
2012. jan. 3. 00:05
11/30 anonim válasza:
így se tetszene de ha vékonyabb lenne akkor se :D
12/30 anonim válasza:
én nő létemre úgy gondolom, hogy annak ellenére hogy husi nagyon sexi
13/30 anonim válasza:
az arca szép,a teste viszont elég dagadt
15/30 anonim válasza:
én ránézésre kb 10 kg-val kevesebb vagyok, és kövérnek találom magam, nem husinak.
16/30 anonim válasza:
azért a túlsúlyt ne becézgessük már, ez a nő el is van hízva, még malacképe is van, szóval még csak szépnek se mondható, de ilyen alkattal kifejezetten egy kocára emlékeztet. Semmi bajom a kicsit elhízott emberekkel amúgy, bár a zömét nem értem, mert semmit nem tesz ellene, csak panaszkodik. Retus nélkül ez a nő is olyan csúnya lenne, mint az összes nagydarab nő a strandon, arcra viszont többségük sokkal helyesebb.
17/30 anonim válasza:
18/30 anonim válasza:
Látom csupa önkritika nélküli zsírosbödön jár erre az oldalra, mert mindenkit lepontoznak, akinek az a véleménye, hogy kövér a csaj. Na pontozzatok le engem is, mert szerintem is túlsúlyos a nőci, aztán pusztuljatok rá egy csokitortára... :DD
19/30 anonim válasza:
ő már nem husi, hanem dagi, de attól függetlenül szép lány.
20/30 anonim válasza:
Azon kevesek egyike, aki dagi, de szexi. Én bizony adnék neki keményen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!