kur*vásat! az összes Ivett akit ismerek meglehetősen ku*rvás.
2012. jan. 2. 15:56
2/14 anonim válasza:
hosszú, egyenes barna haj, esetleg frufru, vékony.
2012. jan. 2. 15:57
3/14 anonim válasza:
Vékony lány, nekem is kicsit fiús beütésű. Festett rézvörös, egyenes haj frufruval. Én így képzelem el. :) És nekem sincs egy Ivett ismerősöm sem. Még sötétszőke haj is szóba jöhet, de semmiképpen sem sötétbarna (nekem).
2012. jan. 2. 16:24
4/14 anonim válasza:
Egyébként egy nem különösebben szép lányt képzelek el..
2012. jan. 2. 16:25
5/14 anonim válasza:
Nekem volt egy Ivett nevű osztálytársam.Nagyon szerény,egyszerű lány volt,de nagyon jó tanuló és mindenkivel kedves volt.
Hátközépig érő,egyenes barna haja volt,frufruval.Szép alakja volt,nem volt sem sovány,sem kövér.Az arca is elég szép volt,pedig soha nem sminkelt.
Egy ismerősömet hívták Ivettnek.Kitűnő tanuló volt,nagyon jól hegedült-emiatt borzasztó büszke volt.Kicsit duci ,de szép az arca.Neki is hosszú,barna haja volt.Alacsony lány.
2012. jan. 2. 16:41
8/14 anonim válasza:
Mondd csak kérdező a Petra névhez milyen külsőt képzeltél el? :DD
2012. jan. 2. 16:43
9/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:)
A Petrához? Hmm(:
Egy karakteres arcot, vagy szőke, vagy nagyon sötét hajjal.
Valamiért csak erős testalkattal tudom ezt a nevet párosítani.Talán a kemény hangzása miatt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!