Szerintetek milyen név a Judit? Tetszik/nem tetszik és miért? Milyen lányt tudtok ehhez a névhez elképzelni?
Anyukámat így hívják és Ő az egyetlen Judit "ismerősöm", ezért csak Vele tudom azonosítani, aki egy szerető, gondoskodó, bőbeszédű, kissé konok ember. :) Nekem ezek jutnak róla eszembe, tehát jó dolgok végülis, csak nekem egy picit régies hangzású (talán mert Anyu nem a fiatal korosztály), de egyébként a régebbi nevekből még ez a legjobb.
Tehát , hogy egyszerűbb választ adjak; nekem nem igazán tartozik a legszebb nevek közé, de nem rossz. De persze függ a vezetéknévtől is. (ha a baba nevén gondolkozol :D)
(15L)
5 Judit nevű ismerősöm van. Egyik se pozitív egyéniség.
1. Tudálékos, okoskodó nő.
2. Nagy darab, ordibálós, hisztis vénkisasszony.
3. A volt matektanárnőm a gimiben, akitől 4 évig azt hallgattam, hogy "te egy hülye állat vagy, meg foglak buktatniiiiiiii" és közben villogott a szeme! :D
4. Általános iskolai matektanárnőm, sárga volt a körme, láncdohányos volt és olyan szájszaga volt, hogy a görény sírna a receptért! :D
5. Egyik volt osztálytársam. Buta, kötöszködő, tanulatlan, bunkó paraszt, akinek mindig piszkos volt a körme alatt és olyan fura szag áradt belőle, nem hiszem, hogy túl sokszor látott fürdőszobát...
Egyébként valahogy olyan furcsák a Juditok...de nekem a becézése sem tetszik, "Jutka", olyan, mintha azt mondanád, hogy csutka... xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!