Kiből lehet modell?
Van pár ismerősöm aki állandóan toppon van, tökéletes ruha,smink (néha sok is ) a személyiségük is "kiváló" talán egy kicsit túl tökéletesek. Persze minden fiú úgy oda van értük.Persze a pénz is ott van hiszen meg kell venni azt a rengeteg ruhát..náluk meg nincs ilyen probléma. Nem akarom ezzel elítélni őket...hiszen vannak ilyen típusú barátaim és nincs rájuk panaszom. De, csak belőlük lehet modell? Más már nem is próbálkozhat?? Én már 2 éve töröm ezen a fejem. Apám is folyamatosan kérdezgeti mire mentem. Állítólag jó lennék erre a szakmára. De mikor kicsit is belenézegetek az újságokba, rögtön elmegy a kedvem. Többször volt már jelentkezési kap előttem de végül hagytam az egészet. Van fotós ismerősünk, tőle kétszer kaptam meghívást, de végül nem mentem. Nem vagyok az a kiöltözök típus,csak akkor mikor buli van stb. Az alakom tökéletes (elvileg).
Szerintetek kezdjek valamit, vagy nem? Inkább hagyjam a tökéletesekre?
"Az alakom tökéletes (elvileg)... Inkább hagyjam a tökéletesekre?"
Hiszen azt írtad, hogy te is az vagy :)
Ezt szeretnéd. Miért ne próbálnád meg? Veszteni nem tudsz semmit, de ha nem jelentkezel, a későbbiekben mindig bánni fogod, mert ott lesz benned a "mi lett volna ha..." És a bizonytalanságnál kevés dolog rosszabb.
Fogadd el a fotós ajánlatát, csináljatok pár referenciaképet, és küldd be őket a jelentkezéseddel egy ügynökséghez :)
Sok sikert. Én szurkolok neked ;)
akkor inkább ideálisnak írnám az alakomat :D
köszönöm szépen, akkor rá veszem magam és megpróbálom.
1. A jó alak általában kevés a modellkedéshez. Egyfajta színészi képesség is kell, legalábbis egy szint felett. Meg az egyediség, kisugárzás is fontos. (Bár ezt sokan keverik a kihívó külsővel/viselkedéssel.)
2. Egy próbát tényleg megér, menj el a fotós ismerősödhöz.
ezt Kajdi Csaba modell ügynök mondta:
"Nincs egységes recept. Sok esetben látom, hogy nagyon kevesen mernek jelentkezni egy modellügynökségnél. A legtöbb lány úgy éli meg a tinédzser kort, hogy ő egy csúnya, nyúlánk, rossz alakú lány. Miközben mi pontosan ezeket a magas, vékony csontozatú lányokat keressük. Nem minden esetben a szépségeket keressük, el kell különítenünk a magyar férfiaknak tetsző nőtípust és azokat a lányokat, akik fotókon jól mutatnak. Mi nem egy Kelemen Annát vagy egy Bódi Sylvit keresünk, akik egyébként nagyon szép nők."
szerintem ebben ez nagyon is igaz nem a nagymenők mindig "tökéletesek" szoktak lenni a befutok a modell világban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!