Romának néznek az emberek, elegem van az előítéletekből. Tehetek valamit, vagy ez így marad életem végéig?
Figyelt kérdés
Mindenki romának néz, és emiatt tök sokat szenvedek. Mindig átnézik a táskámat, ha kijövök a boltból, múltkor egy fodrász megtagadta a kiszolgálást ahogy meglátott, pedig telefonon le volt beszélve minden. Nepáli vagyok félig, kicsit barnás a bőröm, de szerintem egyáltalán nem nézek ki romának... 23 éves vagyok, egyetemista, és úgy érzem, hogy nem fogok tudni találni egy rendes lányt, mert élből elutasítanak mindenhol. Ti mit tennétek a helyemben?2012. jan. 1. 19:09
21/26 anonim válasza:
Hát, ahol egy mérnökember nem tudja a különbséget, az tényleg felejtős. Undorító egy ország ez.
Mondjuk nekem van olyan diplomás tudós kollégám, aki pár éve hosszú percekig áradozott arról, hogy nagyon szeretne eljutni egyszer Tibetbe, mert meg szeretné mászni a Mount Everestet...
22/26 anonim válasza:
Hát ez bizony szivattyú :\ Ne oltozkodj romásan, ne beszélj romásan, csak azt mutasd meg hogy más vagy mint a romák. Jah és mosolyogj meg ne nézz olyan kómásan meg stílesen mint a romák mert az zavaró kisugárzást kelthet. Remélem segítettem :)
23/26 anonim válasza:
Nepáli? Vajon biztos nepáli az a nepáli. MErt mostanában hatalmas divat a cigányoknál, hogy kubalibrének, meg olasznak vallják magukat, illetve latino bratyónak. Viccek mind egy szálig. De ezt félre téve, ha igazat írsz, akkor ez egy szomorú dolog, és nehéz lehet, de ez ellen nem igazán lehet tenni. Egyébként simán lehet látni ,hogy ki a cigány ki a nem, Olyan jellegzetes arcvonásaik, tekintetük van, hogy méterekről órdít róla. Ellenben a szintén cigányos kinézetelű arabokról élből meg lehet állapítani hogy más népcsoport. De és láttam már sok olyan szőke nőt, akiknek cigány párjuk volt, és a szőke nők azok akik négerekkel is összebújnak. Koncentrálj azokra, azok nyitottabbak én úgy vettem észre.
24/26 anonim válasza:
Az sem rossz, ha van egy "nepáli vagyok" felíratú pólód! Erről már mindneki tudni fogja, mi merre hány méter.
25/26 anonim válasza:
Mi van veled így 2 év után? :)
26/26 A kérdező kommentje:
A helyzet nem javult, de szerencsére el tudtam helyezkedni egy cégnél, ahol sikerült a HR-t kikerülni. :)
2014. máj. 28. 16:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!