Romának néznek az emberek, elegem van az előítéletekből. Tehetek valamit, vagy ez így marad életem végéig?
Mondjuk azt nem értem, hogy hogyan lehet egy nepálit és egy romát összekeverni. Egy árnyalattal sötétebb bőrszín az egybites agyúaknak már roma?
A nepáliak ázsiai nép, ázsiai vonásokkal. Azt persze nem tudom, hogy félig nepáliként mennyire ázsiaiak a kérdező vonásai, de ehhez nagyon ostobának kell lenni. Szerintem.
Mellesleg a nepáliak nagyon szépek, az "On the spot" műsorában volt egy rész Nepálról, ott figyeltem fel erre.:-)
Teljesen európai szemed van? Nem általános, mivel a mongolredő domináns tulajdonság.
Hát, én akkor sem hiszem, hogy úton-útfélen bizonygatnod kellene, hogy nem vagy roma. Ez nevetséges.:-((
Hát igen, ez olyan félvér-szem:-) Indiainak is elmennél ez alapján, de a magyarországi romák nem úgy néznek ki, mint az indiaiak. Ahhoz már túlságosan keveredtek a helyi lakossággal.
Ehh, antropológia szakirányon végeztem valamikor, tán igaz sem volt...
Jézusom, hogy lenne már gáz??? Nehogy már BÁRKINEK IS bocsánatot kellene kérnie a genetikailag meghatározott vonásaiért. Ha roma lennél, az sem lenne gáz.
Aki szerint meg igen, annak gázkamrát!
Ha állásinterjún nem tudják, mi a nepáli és a roma között a különbség (gondolom nem titkoltad el a származásodat), oda nem érdemes menni, mert sült hülyék vannak ott.
Kitartást, ne add fel, előbb-utóbb csak sikerül.
És ne aggódj, nincs "roma szemed".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!