Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nagyon undorító ez a testalkat?

Nagyon undorító ez a testalkat?

Figyelt kérdés

[link]

Tudom, mit gondolnak az emberek, de nekem annyira tetszik :( Szerintem ez még nem beteges. Talán 5-7 kilóra lehetek tőle.

2012. jan. 1. 18:56
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:

Az arca viszont szép, szinte el sem hiszem, hogy ehhez a testhez tartozik... Aki ilyen gebe, annak általában az arca is csontos.

Ezaz. Talán undorító, de biztos nem beteg. Nekem sokkal jobban kiáll a bordám, kulcscsontom, csípőcsontom pedig nem vagyok ilyen vékony.

2012. jan. 1. 20:17
 22/31 anonim ***** válasza:
Vagy egyszerűen csak manipulált kép...
2012. jan. 1. 20:53
 23/31 anonim ***** válasza:
undoritonak nem undorito, de elfer rajta nehany kilo plusz! Megertem, ha vekony(abb) szeretnel lenni, de szerintem azt inkabb rendszeres edzessel probald elerni. Ezen a lanyon latszik, hogy koplal, viszont ha sportal fogysz, szalkasodsz sokkal szebb lesz az eredmeny!:)
2012. jan. 1. 20:53
 24/31 anonim ***** válasza:
Szerintem szép és fitt. Annyira tipikus válaszok...ha 3 kilóval több lenne, akkor már jönnének a kommentek, hogy jaj, innen kéne még fogyni, meg oda izmosítani...ha meg izmos, akkor meg jajj nekem nem tetszik mert már túl izmos.. Biztos vagyok benne, hogy aki most ideírta hogy anorexiás, közülük sokan sárgulnak az irigységtől.
2012. jan. 1. 21:54
 25/31 anonim ***** válasza:

Őszintén mondom, hogy túl soványnak tartom. Nem, nem sárgulok az irigységtől, és ha lenne rajta akár még plusz 10 kiló, nem mondanám, hogy fogynia kell.

Ez a lány szerintem beteg, fittnek semmiképp nem mondanám, mert úgy néz ki, mint aki már egy kisebb széltől is összetörik. A fittség nálam nem ezt jelenti. (De nem is a nagyon izmosságnál kezdődik!)

Megmutatom, hogy szerintem hol kezdődik a fitt és vékony csinos nő (kizárólag testalkat szempontjából választottam képet, semmi mást nem vettem figyelembe!):

[link]

Egyébként én is nő vagyok, és nem kell rosszra gondolni, csak női szemmel nézve is van azért az embernek véleménye az alkatokról. Nekem az, hogy a túl sovány az már csúnya.

26/L

2012. jan. 1. 22:05
 26/31 anonim ***** válasza:
Ja, és ráadásul fogadni mernék, hogy sokak szerint még az általam linkelt lány is túl vékony. Talán igaz is, de akkor is sokkal jobban néz ki, mint a tényleg anorexiás kislány a fenti képen. Szerintem.
2012. jan. 1. 22:06
 27/31 anonim ***** válasza:
nem nagy a feje?
2012. jan. 1. 23:20
 28/31 anonim ***** válasza:
Az az undorító benne, hogy látszik rajta, ez nem genetika, hanem koplalás eredménye.
2012. jan. 2. 10:15
 29/31 anonim ***** válasza:

A következő képen az lenne, ahogy elviszik a sirályok.

Bár ezt a nőt a szél is elfújja, mint a sz@ros papírt. Biztos volt rajta egy madzag valahol.

2012. jan. 2. 14:13
 30/31 anonim ***** válasza:

Nekem rohadtul tetszik bárcsak én is ilyen szép vékony lennék:(

Én most felszedtem sajnos és 176 cm magasághoz 58kiló vagyok:(De remélem 2 hónap múlva már csak 54 leszek az már elfogadhatóbb talán:)

21/L

2012. jan. 2. 16:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!