Nagyon undorító ez a testalkat?
Figyelt kérdés
Tudom, mit gondolnak az emberek, de nekem annyira tetszik :( Szerintem ez még nem beteges. Talán 5-7 kilóra lehetek tőle.
2012. jan. 1. 18:56
11/31 anonim válasza:
Én a vékony nőket szeretem, de ez egy kislány, nem nő. Beteg vagy.
32F
12/31 anonim válasza:
eléggé vicces, hogy a lábának a legvastagabb pontja a térde... akinek ez tetszik, az beteg
13/31 anonim válasza:
anorexiásnak néz ki, de lehet, hogy nem az.. Én is átlagon alaulan vékony vagyok (talán enm ennyire) de ez genetika
én egy testre nem mondom, hogy undorító.
14/31 anonim válasza:
Én örülnék ha ilyen alakom lenne, az is jobb mint a mostani.. :(
15/31 anonim válasza:
Egyáltalán nem sovány, szép egészséges kis földönkívüli, bár a paróka meg a bikini hülyén néz ki rajta...
16/31 Antimod válasza:
Inkább ijesztő. Hirtelen azt hittem, egy csontváz van a képen.
17/31 anonim válasza:
kövezzetek meg,de szerintem szép alakja van
bárcsak én is ilyen lennék
13l
18/31 anonim válasza:
Ez még kislánynak is sovány (betegesen), nemhogy felnőtt nőnek.
Az arca viszont szép, szinte el sem hiszem, hogy ehhez a testhez tartozik... Aki ilyen gebe, annak általában az arca is csontos.
19/31 anonim válasza:
Egyáltalán nem tetszik, nem szép, és nem egészséges!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!