Mit gondoltok erről? Szerintem teljesen igaz.
És még egy kérdés: Mért akarják a kövérek(az én értelmezésem szerint kövér: [link] hogy elfogadják őket olyannak mint amilyenek, ugyanis ők mondhatni "beteg" emberek, akiknek a kövérségük által rengeteg betegség áldozatai? Ha valaki ilyen: [link] az még teljesen rendben van, még az egészséges kategóriába tartozik.
Szóval az egészből azt akartam kihozni hogy az általam tartott beteg kövér emberek mért akarják elfogadtatni másokkal, hogy igenis olyanok mint bárki?
A cikk utolsó mondatával nem értek egyet.
Hiába vállalja fel egy elhízott lány nagy megelégedéssel, boldogsággal az alakját, nem lesz gyönyörű.
Belül olyanok, mint bárki. Kívülről meg egy csomó akadályba ütköznek. Fapados repülőn be se férnek egy ülésbe, buszon se, külföldön van sok olyan keskeny mozgólépcső, hogy még én a 10 kiló pluszommal is alig férek el, ill. olyan beléptető kapu, aminél két rúd közé kell beállni, és elfordul, oda se férnek be, szóval tiszta gáz lehet az életük.
Én ugyanúgy nézek ki mint az utolsó képen a csajszi. Mármint alkatra.
Én pont így érzem jól magam, érdekes mód senki sem szól be nekem. Csak az apukám meg a nagyim csesztet azzal, hogy kövér vagyok, fogyjak le.
van ám olyan kövérség is, amit betegség okoz (pl. hormonzavarok). súlyos túlsúllyal jár, tenni nem lehet ellene. mint ahogy egy csomó betegség meg kóros soványsággal jár.
én nem ítélem el sem a soványakat, sem a kövéreket; de az is igaz, hogy ha választani kell, szívesebben nézek rá egy 120 kilós nőre, mint egy 38-40 kilósra. mert előbbinél az jut eszembe, hogy "masszív", utóbbinál meg, hogy jaj, vajon mikor fog elájulni a szerencsétlen... nem tehetek róla, én a sovány, csontos test látványától rosszul vagyok. a hájas is csúnya, de attól nem viszolygok. (mielőtt valaki elkezdene "dagadékozni": 160 cm/52-54 kg vagyok, tehát nem a személyes érintettség miatt tetszenek inkább a kövérek.) 18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!