Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről? Szerintem...

Mit gondoltok erről? Szerintem teljesen igaz.

Figyelt kérdés

[link]

És még egy kérdés: Mért akarják a kövérek(az én értelmezésem szerint kövér: [link] hogy elfogadják őket olyannak mint amilyenek, ugyanis ők mondhatni "beteg" emberek, akiknek a kövérségük által rengeteg betegség áldozatai? Ha valaki ilyen: [link] az még teljesen rendben van, még az egészséges kategóriába tartozik.

Szóval az egészből azt akartam kihozni hogy az általam tartott beteg kövér emberek mért akarják elfogadtatni másokkal, hogy igenis olyanok mint bárki?

2012. jan. 1. 17:29
 1/7 anonim ***** válasza:
54%
mert olyanok mint bárki...
2012. jan. 1. 17:40
 2/7 anonim ***** válasza:
96%
Elég kusza a kérdésed, de azt hiszem értem :) Szóval ezen én is sokat gondolkodtam (az elején letisztázva én a vékony lányok közé tartozom-nem anorexiás, de vékony)és én sem értem, hogy a kövérek okokat és mentségeket keresnek a problémáikra és ezek mögé rejtőznek, míg a nagyon-nagyon vékony lányok túlnyomó része (tapasztalataim alapján persze) változtatni próbál, minden módszert megragad, hogy hízzon, pedig ő erről nem tehet (legtöbbször). A kövér emberek meg az ilyen nagyon vékonykákat is hárításra használják, és ha egy képet akarnak feltenni pl. ide magukról, 80%-ban úgy vezetik be, hogy : "én nem vagyok olyan vékony mint a nádszál, de erről nem tehetek, ilyen az alakom, ez van a génjeimben", vagy hasonló, ami alapból két mentséget is tartalmaz (kihasználja mások betegségét - és ezzel próbálja elhárítani az igénytelenségéről a hangsülyt, mert igen, az anorexia egy betegség, ami halálos, nem pedig játék; és a 2. hogy ilyenek a génjei, amit 10 kövér emberből 8 vall legalább. Ez a legnépszerűbb hárítás, "ilyen vagyok". Én ezt igazságtalannak érzem arról nem is beszélve, hogy az rég nem látott ismerősödre nyugodtan mondhatod, hogy "milyen sovány vagy, eszel te rendesen?" de hogy "milyen telt lettél az utóbbi időben.. ez nem káros az egészségedre?" azt már nem, szóval mivel a kövér emberek többen vannak, ez elfogadottabb, míg az anorexiásan soványakat mindenki kinézi és lenézi, pedig gyakran nem tehetnek a betegségükről. Igazságtalan :/
2012. jan. 1. 17:46
 3/7 anonim ***** válasza:
0%

A cikk utolsó mondatával nem értek egyet.

Hiába vállalja fel egy elhízott lány nagy megelégedéssel, boldogsággal az alakját, nem lesz gyönyörű.

Belül olyanok, mint bárki. Kívülről meg egy csomó akadályba ütköznek. Fapados repülőn be se férnek egy ülésbe, buszon se, külföldön van sok olyan keskeny mozgólépcső, hogy még én a 10 kiló pluszommal is alig férek el, ill. olyan beléptető kapu, aminél két rúd közé kell beállni, és elfordul, oda se férnek be, szóval tiszta gáz lehet az életük.

2012. jan. 1. 17:48
 4/7 anonim ***** válasza:

Én ugyanúgy nézek ki mint az utolsó képen a csajszi. Mármint alkatra.

Én pont így érzem jól magam, érdekes mód senki sem szól be nekem. Csak az apukám meg a nagyim csesztet azzal, hogy kövér vagyok, fogyjak le.

2012. jan. 1. 17:49
 5/7 anonim ***** válasza:
engem elég sokan megaláztak régen a súlyom miatt. a kérdésed miatt visszagondolva szerintem főleg ezek miatt a megaláztatások miatt akarják legtöbben hogy elfogadják őket. egyébként a másik lehetőség, hogy saját magukat nem tudják elfogadni, és próbálják másra rányomni a problémáikat.
2012. jan. 1. 18:56
 6/7 anonim ***** válasza:

van ám olyan kövérség is, amit betegség okoz (pl. hormonzavarok). súlyos túlsúllyal jár, tenni nem lehet ellene. mint ahogy egy csomó betegség meg kóros soványsággal jár.

én nem ítélem el sem a soványakat, sem a kövéreket; de az is igaz, hogy ha választani kell, szívesebben nézek rá egy 120 kilós nőre, mint egy 38-40 kilósra. mert előbbinél az jut eszembe, hogy "masszív", utóbbinál meg, hogy jaj, vajon mikor fog elájulni a szerencsétlen... nem tehetek róla, én a sovány, csontos test látványától rosszul vagyok. a hájas is csúnya, de attól nem viszolygok. (mielőtt valaki elkezdene "dagadékozni": 160 cm/52-54 kg vagyok, tehát nem a személyes érintettség miatt tetszenek inkább a kövérek.) 18L

2012. jan. 9. 22:09
 7/7 anonim válasza:
Én 168 cm vagyok és 90 kiló. Én például soha egy rossz megjegyzést nem kaptam, pedig világ életemben duci voltam.Nem tudom a te kategóriád szerint én már a beteg kövér emberbe tartozom-e, de én most jól érzem magam a bőrömben, teljesen egészséges vagyok és ugyanolyan életet élek,mint vékonyabb társaim. Én fontosnak tartom azt is, hogy valaki plusz kilókkal hogyan öltözik. Ha egy zsákruhát felhúz, az még nagyobbnak mutatja, ha pedig egy testhezálló ruhát akkor kilógnak a hurkák. Én igyekszem megtalálni az egyensúlyt, és a bókok sem maradnak el.
2013. jún. 17. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!