Mit gondoltok róla? Láttok, valami ki vetni valót rajta? (szerintem tökéletes)
2011. dec. 26. 09:17
1/14 anonim válasza:
szép tényleg, de túl kerek a feje, mindjárt elgurul
2/14 anonim válasza:
Nekem Ő a női ideálom. Nagyon tetszik, hogy ilyen törékeny, szép barna szemei vannak és szép barna haja. Az nem tetszik, hogy mostanában agyon sminkelik, meg olyan ruhákba öltöztetik, mintha Ő lenne a bálkirálynő.
3/14 A kérdező kommentje:
Első kommentelő: Szerintem gyönyörű arcvonalai vannak. A feje formája is nagyon szép:)
második: egyetértek,nekem sem tetszik,hogy agyon sminkelik,hisz természetesen sokkal szebb:)
2011. dec. 26. 09:58
4/14 anonim válasza:
úúúrissten,amikor meglátom -1000 az önbizalmamból.:|||aaaaannnyira széééééép*-*
5/14 A kérdező kommentje:
:) Nagyon szép:)
2011. dec. 26. 11:42
6/14 anonim válasza:
Semmmi extra. A környezetemből ezer lányt fel tudok sorolni aki szebb nála. Egy előnyös fotó, fodrász meg sminkes... Ennyi a titka, szerintem sokan vannak akik ilyen szépen.
De hát vékonyka, szép arcú, fiatal, mi lenne rajta csúnya? :)
7/14 anonim válasza:
hisz ő selena gomez hogy ne lenne tökéletes??
8/14 A kérdező kommentje:
Selena Gomeznél ên még nem láttam szebb nőt!:)
Paparazzi képeken,meg smink nélkül még szebb.
2011. dec. 26. 13:41
9/14 anonim válasza:
Selenát imádom!! Nagyon szép csaj, egyetlenegy dolog van ami nem tetszik rajta, szerintem túlságosan vékony! Lehetne kicsit teltebb, nagyobb cici stb. Tehát arc nagyon szép, test nem tetszik.
10/14 anonim válasza:
Mintha össze lenne nyomva a feje :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!