Fiúk nektek általában milyen lányok jönnek be?
Legyen bájos, nőies (minden tekintetben), vidám, kellemes megjelenésű. 20/f
(példa: Linda a Barátok köztből)
Váó... Hát te igazi hülye ribanc vagy.
Több eszed van? Akkor miért nem tudsz még annyit se, hogy normálisan írj?
És mi van akkor, ha bunkó vagyok? Attól függetlenül még mindig nekem van igazam. Ti hülye kislányok vagytok, akikből sose lesz nő, mert ribancok vagytok.
De azt áruld már el, hogy mégis miért lennék magányos, ha egyszer több mint egy éve van barátnőm?
19/f
Hú...hát ti aztán!
Azon kell 3 oldalon át veszekedni, mert valakinek szoknyás nem cigiző, nem sminkelő lányok jönnek be? Mit nem lehet ezen elhinni? :)) Nem is ismeritek egymást, nem kéne ennyire lehordani mindennek egymást.
Bocs az offért.
15L
kedves kérdező! nagyon felháborított amit írtál az egyik válaszolónak, hogy sose lesz felesége, ilyen lány nem létezik, stb..
hát már ne haragudj én is ilyen lány vagyok, nem használok alapozót, max korrektort ha valami éktelen pattanás van, vagy púdert ha valami elegánsabb helyre megyek. a szememet szoktam csak kifesteni de szolidan, a szemiplláimat hangsúlyozom.
igaz, én hordok csőnadrágot, de azért mert 1. tetszik, 2. jól áll, a többi nemigen áll jól.
van "cicanadrágom", de én nem úgy hordom hogy kinn van a fél seggem, én leggingsnek hívom, és vagy úgy hordom hogy tényleg van ami eltakar, vagy kiegészítőként, mint egy harisnyát.
klasszikus zenét, rockzenét hallgatok, ezenkívül mást is.
szégyen hogy a külsőségek és az olyan "mnő" szokások (vizipipa, stb.) alapján ítéled meg az embereket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!