Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szépségszalonokban általában...

Szépségszalonokban általában miért vannak ennyire buta lányok?

Figyelt kérdés
Sokat járok szépségszalonokban különösen egyben itt nem messze tőlünk és amíg várok mondjuk arra, hogy bemehessek a szoliba hallom és látom, mit levágnak ott...Hetente más póthaj meg más színű haj, amit egymásnak csinálnak és közben csak arról tudnak beszélni, hogy ,,úúúúristeeen, nézd már, hogy öregít ez a hajszín! -jaaj cica dehogyis, neked minden szupin áll hihi hhaaha.."...ezekkel mi van? Ketten mentünk szolizni barátommal múltkor és a csaj aztmondja: -Számoljátok már ki mennyi kétszer nyolc perc, mert süket az agyam. és vihogott. Faluról bejön a sok buta liba ( nem mintha minden kozmetikus meg falusi buta lenne) de az ilyeneket miért alkalmazzák?
2010. máj. 22. 20:05
 1/8 anonim ***** válasza:
8%
Szarjál sünt!Te nagyvárosi patkány!
2010. máj. 22. 21:09
 2/8 A kérdező kommentje:
na te sem a zárójelbe tartozol ratyi:D..
2010. máj. 22. 21:11
 3/8 anonim ***** válasza:
mert attol h buták attol még szépek és ott az a fontos és ezzel is hivogatják a vendégeket h ott milyen szép láányok vannakxd vagy rondák voltak?:D
2010. máj. 22. 23:34
 4/8 anonim ***** válasza:

"Számoljátok már ki mennyi kétszer nyolc perc, mert süket az agyam" Hát ez nagyon nagy :DDDDD

Kérdező, nem tudom de én is észre vettem. Én azért nem járok ilyen helyekre, mert agyf.szt kapok a sok buta csajtól. Nem bírom idegrendszerrel.

2010. máj. 23. 01:34
 5/8 A kérdező kommentje:

haha:D:D:D:

nem tudom kinek mi a szép, ezek félkiló smink és 2méter műhaj nélkül sehol nem lennének, most ezt nem féltékenységből mondom:D

2010. máj. 23. 08:32
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem meg foglalkozz a saját dolgoddal, mindenki olyan amilyen.
2010. máj. 23. 14:35
 7/8 A kérdező kommentje:
haha akkor te miert foglalkozol az enyemmel
2010. máj. 23. 16:58
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

egyetértek a kérdezővel,én egy szer voltam próbanapon egy szoliban,mert ott szerettem volna dolgozni,de nem tulzok,2 óra mulva sirva j9ttem ki onnan,mert nem birtam idegileg az a sok hulye rbancot:((

le se sz&rtak,az lett volna a feladatuk hogy betanitsanak,ehelyett végig egymással vihorásztak ha kérdeztem valamit,nem is válaszoltak

úúúristen,nem hittem el hogy ilyen is van. akkor megfogadtam hogy soha többé nem akarok szoliban dolgozni,és inkább tanulok valamit de értelmes munkám legyen.

2010. okt. 19. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!