Általában képen néz ki vki jobban, vagy fordítva? Mik a tapasztalataid?
Pl. van egy otársam, aki szerintem azért jól néz ki, meg sokad ad magára, de mostanában ahogy nézegettem a képeit...azért más...pedig nincs rajta ps meg semmi, de pl. nagyobb az orra is rajtuk, észrevehetőbbek a hibák...és olyan kép is van, amin nincs vaku, tehát arra sem lehet fogni...
elgondolkoztam azon, hogy akkor énsem olyan vagyok teljes egészében, mint a képeken?:)
mi a tapasztalatotok, többségében jobban néz ki vki képen, vagy inkább nem?:D
Kösziiiiiiiiiiiiiiiiiiii:)
Szerintem mindenki szebb élőben,meg ott ugye ott van a kisugárzás is.:)
Van egy ismerősöm,aki fordítva van,mert élőben nagyon csúnya,de a képeken bomba nő. Jól beállítják, egy jó fotós tudja kinek mi az előnyös, milyen szín,stb. Lehet ha én is elmennék profi fotóshoz tök jó képeket csinálna rólam,de amit én csinálok na azok nagyon pocsékok...:S Tükörben szebbnek látom magam:D
akkor jó, mert az én képeim is vmi nagyon durvák:D
mondjuk sokat számít tényleg, hogy milyen beállításból készül a kép:)
köszönöm a válaszokat:)
Szerintem is élőben néz ki jobban az emberek többsége. Én biztosan, bár van pár jó kép rólam:-)
Magamat sokkal kritikusabb szemmel nézem, mint akárki mást, így a legapróbb hibákat is észreveszem miközben vizslatom a rólam készült képet. Másokat pedig úgy látom a képeken, mint ahogy élőben is kinéznek:-) Szerintem ezzel sokan vannak így.
igenigen:D
köszönöm a válaszodat:)
igen ps-sel soka lehet szépíteni:)
köszönöm a válaszodat:)
a képen jól nézki.. élőben már csak jobban nézhet ki .:D
de ez a képszerkeztős dolog.. ez nagyongáz.. mikor a képeken nagy baba arca van.. élőbe meg tiszta ragya :|
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!