Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Általában képen néz ki vki...

Általában képen néz ki vki jobban, vagy fordítva? Mik a tapasztalataid?

Figyelt kérdés

Pl. van egy otársam, aki szerintem azért jól néz ki, meg sokad ad magára, de mostanában ahogy nézegettem a képeit...azért más...pedig nincs rajta ps meg semmi, de pl. nagyobb az orra is rajtuk, észrevehetőbbek a hibák...és olyan kép is van, amin nincs vaku, tehát arra sem lehet fogni...

elgondolkoztam azon, hogy akkor énsem olyan vagyok teljes egészében, mint a képeken?:)

mi a tapasztalatotok, többségében jobban néz ki vki képen, vagy inkább nem?:D

Kösziiiiiiiiiiiiiiiiiiii:)

2011. júl. 17. 15:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ha valaki fotogén, akkor képen jobban néz ki. Nekem is van ilyen ismerősöm, fotogén+fotóbolt=gyönyörű, de élőben meg alig ismertem fel és kiábrándítóan ronda volt...

De én pl.: képeken olyan furcsa vagyok, élőben szebbnek látom magam.

2011. júl. 20. 19:20
 12/13 anonim ***** válasza:
Ez változó. Vannak ismerőseim, akik képen sokkal jobban néznek ki, mint élőben, mert fotogének. Aztán vannak azok, akik tök mindegy, mit csinálnak magukkal, képen undorító fejük van, mint pl. én :D Tök mindegy, mennyire nézek ki jól aznap, 100 képből 1-en van elfogadható fejem :D
2011. júl. 20. 20:34
 13/13 A kérdező kommentje:

ééértem, szal változó:D hát igen, nekem a képeimen néha olyanokat látok, amik sztem a valóságban annyira nem is látszódik...de aztán nem tudom, ps-sel kicsit muszáj alakítgatnom a képeket, persze csak kicsit:D

köszönöm a válaszokat:)

2011. júl. 20. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!