Jó alakúak: ti mennyit tesztek a formátokért?
Én hetente legalább 3 alkalommal keményen tornázok már lassan 6 éve. Nem vagyok nádszálvékony (168 cm jelenleg kb. 58kg), eszek rendesen mindent, de sokkal többet tudnék enni, mint amit néha megengedek magamnak. Imádom az édességet. Nem vagyok nagyon hízékony, de ha nem mozognék akkor már biztos sokkal több kiló lennék és ellágyult.
Egyébként az elmúlt két évben rámszaladt 4-5 kiló. Úgy érzem a korral könnyebben jönnek a kilók is.
én figyelek,hogy változatosan egyek...bár van amikor nem jön össze,mert nagyon éhes vagyok és sokat eszek,vagy épp az hogy alig eszek.Ma pl. reggeliztem egy keveset,ettem egy pogit suliban és 4-kor "ebédeltem" egy maroknyi rizst egy pici csirke combbal.Ezt is azért ettem,mert anyum nem örült neki:S
rendszeresen tornázok otthon,nem vagyok az a tipus aki edzőterembe megy,és nem csak a pénz miatt.
Most próbálok erőt venni magamon,és minden nap futni fél-1órát:)
egyébként nem vagyok "hű de vékony tipus" 161cm és 52kg körül vagyok,ami nem sok,de látszik a hasamon,combomon.
14/L
Tipikus akármennyitesziknemhízikpedigszeretne eset vagyok.. (:
Én is ilyen vagyok, első :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!