Velemeny rolam?

Figyelt kérdés
[link]
2011. dec. 29. 22:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Megjegyzem,egy normális gépen be lehet állítani a billentyűzet nyelvét.

Mindegy.Nem vitatkozom tovább.

2011. dec. 30. 17:41
 12/14 anonim ***** válasza:
Akkor miért nem kötsz már bele itt mindenkibe aki ékezet nélkül ír, mert a gyk-n van egy pár. Engem rohadtul nem zavar. Ha nem tudsz válaszolni a kérdésre, akkor meg ne írj.
2011. dec. 30. 19:45
 13/14 anonim ***** válasza:

ez egy kamu kérdés, elmondom miért!ez a lány amúgy a barátnőm..és van egy balhere rosszakaróm, aki ostoba is..am tényleg külföldi, de helyesen sem tud írni, ékezetről meg ne is beszéljünk...egy kis csíra, aki kiválaszztott most egy viszonylag előnytelen képet, ahol se a testalkat se az arc nem látszik normálisan...engem is feltett már ide, sőt saját magát is...féltékeny rám, mert nekem vannak barátaim meg ilyenek.Nem akarom tenni az agyam, nem vagyok egy hipersuperstar...de ez a srác minden áron be akarja bizonyítani (magának), h nem is vagyok jóképű, mármint én...és nem is szép a barátnőm...megjegyzem nem duci, csak bő ruha volt rajta...elvégre nyár...no de kedves hozzászóló!KÉRLEK, MONDJ VÉLEMÉNYT, A KÖVETKEZŐ SRÁCRÓL!Ő AZ, AKI FELTETTE A KÉRDÉST:

[link]

2012. jan. 25. 12:03
 14/14 htfshgfjhfuvhftzdhjf válasza:
véleményem a csajról:troll face
2012. ápr. 8. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!