Fiúk lányok, vélemény rólam?
Figyelt kérdés
Kérdésem, hogy szerintetek milyen az alakom? Kéne fogynom fenékből, vagy jó így? Ez már husisnak számít? Kort is írjatok ha lehet! :S
2011. júl. 3. 22:20
2/61 anonim válasza:
Egészséges,normális,csinos alakod van,a feneked abszolút nem nagy. Nincsen veled semmi probléma szerintem.
19/L
3/61 anonim válasza:
első vagyok... Amúgy nagyon szép vagy, szebb nem is lehetnél, nem kell fogynod. :)
4/61 anonim válasza:
Gyönyörű vagy, sztem nem kell semmit se változtatnod. :)
17/F
6/61 anonim válasza:
A Te korodban talan nem vagy a legvékonyabbak kozt, de felnottebb szemmel kifejezetten karcsu vagy!:) (35L)
7/61 anonim válasza:
tetszetős sztem ;) nemkéne fogynod pont igy jo
17/F
9/61 anonim válasza:
Amugy hany eves, hany centi, hany kilo vagy? (35L)
10/61 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) Most itt a nyár gondoltam, majd úszok és kicsit, feszesítek, de hát ilyen időben nem lehet! :S
2011. júl. 3. 22:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!