Fiúk lányok, vélemény rólam?
Kérdésem, hogy szerintetek milyen az alakom? Kéne fogynom fenékből, vagy jó így? Ez már husisnak számít? Kort is írjatok ha lehet! :S
"Köszi a válaszokat, néha mikor tükörbe nézek, nem tetszik az alakom, kicsit dundinak érzem magam!"
ez azert van, mert (uj kutatasi eredmeny), hogy a női agy ugy torzitja sajat testképét, hogy nagyobbnak latja a valosagosnal egy kicsit.
Énnekem is ilyen az alakom, 160 cent vagyok, es vegig ugy voltam vele, hogy mindig csak egy kcisit akartam vekonyebb lenni, de soha nem sikerult. Most is normal sulyu vagyok, de a Te korodban 51 kilo voltam, es akkor is pont csak ugy kicsivel lattam magam nehezebbnek az idealisnal, mint ahogy ma is!:) (Most 61 kilo vagyok.)
És sajnalom az elmult 25 evet, hogy mi az istennek gorcsoltem ezen, nem is igazi kepet lattam magamrol a fejemben, és mekkora kincs volt annyira vekonynak lenni (Még most is jo alakkal..:)). Csak nekem is az az erzesem volt mindig, mint Neked. (35L)
Ne lásd magad dundinak, nagyon szép alakod van. Ezt tartsd meg szerintem :) 18/F
Woozie
A pozitív kritikával nehéz fejlődni.
Hogy kicsit kötözködjek, derékig jó, de combra, és vádlira ráférne egy kis edzésmunka.
Nem a súly a lényeg soha, hanem az arányosság, és a forma.
Jaja, nehogy elszabaduljon az ego, csak ésszel :)
Woozie
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!