Fiúk lányok, vélemény rólam?
Figyelt kérdés
Kérdésem, hogy szerintetek milyen az alakom? Kéne fogynom fenékből, vagy jó így? Ez már husisnak számít? Kort is írjatok ha lehet! :S
2011. júl. 3. 22:20
41/61 anonim válasza:
jónézelki, bár tudnék ajánlani egy spermás kezelést, mivel doktor vagyok, a nevem dr. Lakatos Ezel vagyok
42/61 anonim válasza:
le ne fogyjál már anorexiásra :O ez így pontjó
43/61 anonim válasza:
Igen, jól nézel ki :)
egy kis edzés soha nem árt, szóval jól teszed!
44/61 anonim válasza:
Megdugn@lak kemenyen
Nagyon szep vagy
16/f
45/61 Janee_ka válasza:
Gyönyörű vagy.
10-ből 8 fiú szereti ha lehet fogni vmit.
Úgyhogy tartsd meg ezt az alakot :)
16/F
46/61 anonim válasza:
nem rossz az alakod.. (direkt írtam így, mert 1részről ez volt a kérdés, másrészről pedig a napszemüveged eltakarja az arcod)
egyébként mit sportolsz ?
47/61 anonim válasza:
szerintem nagyon csinos lány vagy :) nem az a nádszál vékony gebe... tényleg csinos vagy :)
17/L
48/61 anonim válasza:
Nem kaptál elég bókot, vagy minek emelted ki a kérdést?
49/61 anonim válasza:
Anyám add el a házat kertestül! Iszonyatosan, de nagyon tökéletesen szuper jó nő vagy így ahogy vagy. Ha még jófej is vagy tudnálak szeretni :)
50/61 anonim válasza:
az lakod pont ideális, melleid is pont optimális nagyságúak arcodra lennék még kicsit kíváncsi ^^. amúgy meg szanaszéjjel összevissza bárhol bármikor :D :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!