Lányok szerintetek ez a fiú egyenes vagy göndör hajjal néz ki jobban?
Figyelt kérdés
Olyat nem kérek, hogy mindenhogy borzalmas. Csak olyan írjon, aki szerint legalább elviselhetően néz ki!
Ő egy híresség... Liam Payne a neve.
Egyenes hajjal:
Göndör hajjal:
Lehetőleg kort+ nemet is! :)
Köszi!
2011. dec. 28. 16:22
11/28 anonim válasza:
az egyenes haj nála egyes képeken bíbőrös hatást kellt(semmi bajom Justinnal)
a borzos jobban áll neki szerintem
14/L
12/28 anonim válasza:
szerintem mind a kettővel jól néz ki, de a göndör jobb, főleg hogyha rövidebb lenne
14/28 anonim válasza:
A 2. verzióval sokkal természetesebben néz ki, szerintem egyenes, lenyalt hajjal borzalmas, a mindenfelé álló hajával viszont *-* :DD
16/28 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Nekem is jobban tetszik göndören :)
2012. jan. 20. 17:19
17/28 anonim válasza:
én alapból oda vagyok a göndör természetes hatást keltő hajú fiúkért szóval egyértelműen a második. :) 14/L
18/28 anonim válasza:
Ő mindenhogy jólnézki <3 :)) de ha választanom kellene a kettő közt akkor göndör :) imádom őt *__*
19/28 anonim válasza:
ám bocsi elfelejtettem :/ 15L :)
00:48 ez az enyim vagyis az óra :D xdd
20/28 anonim válasza:
nekem göndören és egyenesen is k*rva jólnézki :)12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!