Szerintetek lehet egy lány attól szebb, hogy barnább a bőre? Vagy attól mert egyenes a haja és nem göndör?
Többnyire igen, bár van akinek kifejezetten jól áll a fehér bőr.
Hajnál nekem mind2 lehet szép.
Ez attól is függ kit kérdezel..
Nekem a göndör haj jobban tetszik. A barna bőr pedig annak áll jól, aki egyébként sem Hófehérke.
Szerintem mindenkinek a természetes színe áll a legjobban,persze a hajnál lehet kicsit "csalni" pár árnyalatot,de a drasztikus változtatás szerintem soha nem sül el jól.
A bőrszín pedig határozottan eredetiben a legszebb,egy szolis bőr (elnézést minden szolistól) soha nem lesz olyan szép mint egy természetes barna bőr.Meg egyébként is látni hogy valaki "fehér ember" csak agyon van barnítva.
Pl.:
Szerintem ez nagyon mű,nem szép.
Ez is mű.
Értem :) Én mondjuk fehér ember vagyok ezekszerint akkor
az a rondább ilyen szempontból :S A kérdést amúgy azért tetem fel, mert mindenki szolizni küld,hogy olyan legyek mint a mai missz pics*k, a húgom is 11 éves és be van kattanva teljesen,hogy ő szolizni akar menni,h szép legyen!A haj ugyanez.. Vasalni akarja a haját mert most az egyenes a divat. (Jó énis vasalom néha de nekem nagyon durván göndör.) Ismerőseimnek is mind tű egyenes hajuk van,mert felkelnek az az első kivasalják! Ha felfedeznek benne egy kis hullámot egyből előkapják a hajsütővasat a retikülből!
Ez csak egy hülye divat. A 80as években meg ez a haj volt divat, de senki nem lett tőle szebb: [link]
Furcsa, de a hajegyenesítés meg az emosoktól származik, akiket mindenki lenéz, és akik már már szinte ki is haltak, vagy legalábbis már nem akkora divat. De a hajegyenesítés megmaradt. A szolis bőr meg Amerikából jön, ahol a sok hülye próbál egzotikus szépségnek tűnni, de csak annyit érnek el, hogy úgy néznek ki, mint a sült kacsák. Mi meg persze követjük őket.
Szerintem nem rossz dolog a szoli, ha nem viszed túlzásba..
Mondjuk havonta egyszer-kétszer, ha tényleg hulla fehér vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!