Fiuk! Mit szerettek? Egy lány ha termésetes sznű a száj vagy rózsaszín, göndör haj egyenes haj?
ha nem tetszik ne nézd-,-
ennyi.szánalma sh ilyen emberek vannak akik mindnebe csak a hibát látják..
Te teljesen félreértettél, csak jó tanácsot akartam adni, hogy több választ kapj a kérdésedre, mert általában mindenki bizonyos kategóriákat olvas csak. Ezzel lehet trükközni, úgymond, hogy az autó motor, meg a szerelem szex, stb...kategóriákat inkább fiúk és férfiak olvassák, a szépség, divat, meg baba mama meg inkább nők, illetve anyukák. A kategória besorolásod jó, csak itt kevesebb fiú leselkedik,ha tőlük várod a választ, biztos, hogy kevesebben fognak válaszolni, mint, ha nem ide írnád ki, ezért írtam ezt, tényleg segítség szempontból.
Nem gondolom, hogy félreérthetően írtam volna, nem tudom, miből gondolod, hogy piszkálni akartalak, köszi.. pf....ez van, így jár, aki segíteni akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!