Első benyomás? (képek)
Egy pszichológia tanfolyamon veszek részt, és az a feladat,hogy felmérjem az ismeretlen emberek mit gondolnak rólam első benyomás alapján. Mindenki őszintén.. pozitív, negatív vélemény kulturáltan megfogalmazva!
Nagyon szépen köszönöm! :)
Ne haragudj,d e a nézésedben és a mosolyodban van valami nagyon sunyi, és engem ez zavar.
Egyébként a sminked, hajad tényleg szép, olyannak tűnsz aki sok időt fordít magára, precíz.
15 éves vagyok. NIKON coolpix L120 a fényképezőm :)
Köszönöm az eddigi válaszokat! Sokat segítettek, de még várok további véleményeket! :)
Hol veszel részt ilyen tanfolyamon?:o
egyébként kedves lánynak tűnsz:D
első benyomás: add nekem a hajad :D
második benyomás: elgondolkodtam, hogy ha pszicho szako vagy, akkor az alapján csináltad-e a képet, valami testbeszédes könyvből, vagy csak magadtól jött ez a szolid d*gjatokmeg póz
Én csak azt nem értem, az első válaszoló hogyan állapítja meg az arc kerekségéből valakinek a testalkatát... Nagyon érdekelne :D
Amúgy szerintem aranyos vagy és szép, a második képen valóban kicsit "vadabbnak" tűnsz.
Bocsi, nekem nagyon nem vagy szimpatikus.
Egyrészt valahogy azt érzem, hogy a "szép vagyok-e" kérdést ilyen pszichológiai felméréssel leplezed:D
Másrészt nagyon alattomos képet vágsz.
Harmadrészt nagyon nem 15 évesnek nézel ki, és ez nem tetszik.
Ez csak az én véleményem.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!